Говорилка абонентов Viasat (часть 7)
|
|
Bambula | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 22:56 | Сообщение # 616 |
 специалист
Статус: Offline
| Здивований,чому Серйозному Бізнесменові не пояснили про наявність платформи "Поверхность+",яка володіла на той момент ЕКСКЛЮЗИВНИМИ Правами на Лігу Чемпіонів і Лігу Європи... Тебе кинули люди,які на тебе працюють...хто тебе Взагалі привів на Віасат...невже Реклама в магазині А чому мені мав хтось пояснювати,той віасат підключав не я, а моя економка я її попросив,щоб було що дивитись на дачі,я її запитав там є ICTV-раз є значить дивимось футбол,раз його вирубали без мого відома,треба відповідати.
|
|
| |
manomax | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:04 | Сообщение # 617 |
 гуру
| Quote (Bambula) раз його вирубали без мого відома,треба відповідати.
Якщо даш запит Особисто чи через адвоката,ЧОМУ я не подивився гру "Карпат"...здивований що ти до сих пір не наїхав на цю Кантору... Тобі дадуть Культурну відповідь на Білому Аркуші з печаткою... "Канал ICTV недоступний під час деяких матчів європейських турнірів,так як супутникові права належать третій компанії--НПО "Поверхность",яка має Відповідальність перед четвертою стороною--УЄФА"... Будеш рити далі?..
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
Bambula | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:09 | Сообщение # 618 |
 специалист
| Звичайно буду рити далі,чому мене не попередили в письмовій формі наперед,чому зараз ,відключаючи рейтингові канали дають,якісь не зрозумілі пояснення на сайті,чому вони завжди праві, а той хто їх годує-ні,що буде коли про це довідаються шведи?
|
|
| |
manomax | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:14 | Сообщение # 619 |
 гуру
| Quote (Bambula) чому зараз ,відключаючи рейтингові канали дають,якісь не зрозумілі пояснення на сайті
А це Вже інша Історія,яка не має НІЧОГО Спільного із грою "Карпат"... Так що,"Вперьод і з песней"...ну тут на форумі думає надаремно тратиш свій Business Time,так як тут на тебе Керівництво якщо й зверне увагу...то навряд чи відповість...треба їхати в Київ...а ще краще із переводчиком в Стокгольм... І звичайно описувати на цьому форумі УСІ перепитії однієї подорожі--одного абонента Віасат...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
Bambula | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:42 | Сообщение # 620 |
 специалист
| Ну ти Monomax і боїшся за свою задницю,вже відкритим текстом пишиш чий ти слуга.А те,що абонент ,для для українського керівництва віасат, ніщо-мені і треба було довести ,що ти і підтвердив вище.Їхати мені нікуди не треба,віасат україна здохне за пару місяців без ніякої їзди,вони собі самі моцну промоцію зробили,щоб вмерти.
|
|
| |
Punknatanke | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:43 | Сообщение # 621 |
 гуру
| Quote (Bambula) Взагалі дивно,що на якийсь телевізор є якийсь договір,це тупо і смішно. ти нещодавно приводив приклад з інетом. на нього договору немає?
|
|
| |
manomax | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:54 | Сообщение # 622 |
 гуру
| Quote (Bambula) віасат україна здохне за пару місяців без ніякої їзди
Поспоримо... Я кажу,що до Нового Року--НЕ ЗДОХНЕ Якщо виграєш ти--Даю Слово,що добровільно залишу цей форум,та ще тобі Репутацію буду Регулярно Піднімати,та взагалі запропоную свої послуги із відкриття супутникової платформи Bambula SAT зі слоганом "УСЕ за 5грв..."
|
|
| |
sashko | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:54 | Сообщение # 623 |
специалист
| Quote (manomax) Kanaly Filmowy jest z dzwienkom ORIGINALA,jak kanaly TV1000... Za ukrainskie Audio ma zaplacic Abonament,a co tutaj ukraincy placom?.. NIC!!!... Nieprawda - wszystkie filmowe programy posiadaja sciezki dzwiekowe jak oryginalne tak i obowjazkowo POLSKIE. TV 1000 tez nie jest wyjatkiem. Na ile wiem, prawie sto tysiecy abonentow w Ukrainie placa okolo stowe - napewno i za ukrainski dzwiek tez - a jego niema... Quote (manomax) Po Polsku rozmawias,a czego po-rosijsku niechces?.. Kina NAPEWNO ogliondas w RUSSIA AUDIO... Jak chce - tak i rozmawiam - mam prawo... Kina ogladam z rosyjskim audio - a co juz jest ukrainskie ? - ja cos przegapilem ?...
|
|
| |
manomax | Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:58 | Сообщение # 624 |
 гуру
| Odpowiem jutro,jestem zmenczony...
|
|
| |
tiberius | Дата: Понедельник, 08.08.2011, 01:24 | Сообщение # 625 |
 гуру
| manomax, sashko, мы тут уже поняли, что вы шпрехаете по-польски лучше самих поляков, но другим же нихрена не понятно
Добавлено (08.08.2011, 01:24) --------------------------------------------- Quote (Bambula) Я серйозний бізнесмен і цим випадком вони мене просто дістали і я зроблю все,щоб вони згнили.
Комплекс Наполеона... Поржал от души...
Сообщение отредактировал tiberius - Понедельник, 08.08.2011, 08:55 |
|
| |
andruxa77 | Дата: Понедельник, 08.08.2011, 01:51 | Сообщение # 626 |
Любитель САТ-ТВ
| ну а я говорю по американски пёрфект .не надо пантов................
Добавлено (08.08.2011, 01:51) ---------------------------------------------
|
|
| |
Bambula | Дата: Понедельник, 08.08.2011, 05:50 | Сообщение # 627 |
 специалист
| І так,що ми маєм на сьогоднішній день:manomax не маючи,що відповісти, почав передерати пости з польських сайтів,видаючи біле за чорне.Фактично признався,що він є співробітник віасата,нормального, незалежного коментаря від нього не дочекаєшся.Не здивуюсь,що якщо в пакеті вівасат залишиться один канал,то він напише-все рівно віасат the best,бо я маю змгу подивитсь футбол-болотяник(пациків)-рілляк(козлодоївка)за ...грн.,а поляки взагалі не мають його змоги дивитись навіть за.... злотих.Такого тупого змісту його тут коменти.
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 08.08.2011, 10:37 | Сообщение # 628 |
 гуру
| Пояснюю для Просвіченого Бамбули... НА ЖОДНІЙ платформі Польщі немає Такого футбольного контенту,як на Віасаті... Якщо ти кажеш,що поляки мають змогу дивитись ВСЕ,що й я...так мають,але на 2-ох...ато й 3-ьох Платформах...Настав час тебе обламати... Отож,"Cyfra+" має права на Єврочемпіонати,як і "Футболи",але у них НЕМАЄ матчів збірних чи товариських турнірів,це все уже є на "Polsat"...А якщо хочеш дивитися Лігу Чемпіонів...то вже треба купити й 3-ій ресівер "Telewizja N"...якщо хочеш Лігу Європи=)назад на "Polsat"... А тепер прийдеться тобі надати ссилку з польських сайтів,де я передирав пости,видаючи біле за чорне... Вмієш писати--вмій відповідати...І як там твої гості з Італії,нічого що чекали на тебе поки ти премило вчора зі мною спілкувався до опівночі... А ще ти казав,що з'явишся на наступних вихідних,приємно що ради мене послав нафіг італьяшок...  Добавлено (08.08.2011, 10:32) ---------------------------------------------
Quote (Bambula) в мене справи цікавіші,до мене в гості італійці прийшли,я їх зустрічаю.До наступних вихідних. Добавлено (08.08.2011, 10:37) ---------------------------------------------
Quote (tiberius) manomax, sashko, мы тут уже поняли, что вы шпрехаете по-польски лучше самих поляков, но другим же нихрена не понятно
Та там ничего особенного нету... Я написал один пост,но появился колега,с которым можно поболтать... Окей,это чуток перебор...было бы больше "поляков",то тему надо открывать...
|
|
| |
ghost | Дата: Понедельник, 08.08.2011, 11:41 | Сообщение # 629 |
заслуженный специалист
| Quote (grafenukas) Да как то исчезло где то мое письмо, и мне кажется что это не проблемы с почтампом, по опыту знаю что это контора гораздо солидней и надежней...
Да не волнуйтесь Вы так. Если письмо было отправлено, то и отчет о доставке придет рано или поздно. Я кажись около 2 недель ждал (точно уже не помню), хотя само письмо было доставлено Виасату через 4 дня после отправки. Так что все должно быть нормально. Если уже прошла как минимум неделя после отправки, то попробуйте позвонить в колл-центр, там Вам скажут, получили ли они его или нет.Добавлено (08.08.2011, 11:41) --------------------------------------------- К стати, только что позвонил паренек из колл-центра и поинтересовался: "каким ТВ я пользуюсь и не хочу ли я подключиться к Виасат...". Я в шоке, неужели у них не отмечаются те, кто отключился??? Потому как 27.07 мне на этот же (мой) номер позвонила менеджер и согласовала все вопросы по отключению 
|
|
| |
Pavlon | Дата: Понедельник, 08.08.2011, 15:34 | Сообщение # 630 |
 гуру
| Я еще раз напомню, что все обсуждения оператора Xtra TV здесь не пишем ! Все сообщения перенесены куда следует : http://viasatfan.clan.su/forum/48-1549-3#36702
Неплохо знаю все декодеры Viasat-Baltic. 4W,1W,5E,9E,13E,19E,31.5Е,36E,40E,46E,53E,55E,60E,75E. Openbox-X820, Digiline-S4 HD и Digiline-7000HD.
|
|
| |