[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: DIDONE, yorick  
Говорилка абонентов Viasat (часть 7)
BambulaДата: Воскресенье, 07.08.2011, 22:56 | Сообщение # 616
специалист
Статус: Offline
Здивований,чому Серйозному Бізнесменові не пояснили про наявність платформи "Поверхность+",яка володіла на той момент ЕКСКЛЮЗИВНИМИ Правами на Лігу Чемпіонів і Лігу Європи... Тебе кинули люди,які на тебе працюють...хто тебе Взагалі привів на Віасат...невже Реклама в магазині
А чому мені мав хтось пояснювати,той віасат підключав не я, а моя економка я її попросив,щоб було що дивитись на дачі,я її запитав там є ICTV-раз є значить дивимось футбол,раз його вирубали без мого відома,треба відповідати.

manomaxДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:04 | Сообщение # 617
гуру
Quote (Bambula)
раз його вирубали без мого відома,треба відповідати.

Якщо даш запит Особисто чи через адвоката,ЧОМУ я не подивився гру "Карпат"...здивований що ти до сих пір не наїхав на цю Кантору... biggrin Тобі дадуть Культурну відповідь на Білому Аркуші з печаткою...
"Канал ICTV недоступний під час деяких матчів європейських турнірів,так як супутникові права належать третій компанії--НПО "Поверхность",яка має Відповідальність перед четвертою стороною--УЄФА"...
Будеш рити далі?.. shades

Абонент Виасат 2010-2014г.
Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.

BambulaДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:09 | Сообщение # 618
специалист
Звичайно буду рити далі,чому мене не попередили в письмовій формі наперед,чому зараз ,відключаючи рейтингові канали дають,якісь не зрозумілі пояснення на сайті,чому вони завжди праві, а той хто їх годує-ні,що буде коли про це довідаються шведи?

manomaxДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:14 | Сообщение # 619
гуру
Quote (Bambula)
чому зараз ,відключаючи рейтингові канали дають,якісь не зрозумілі пояснення на сайті

А це Вже інша Історія,яка не має НІЧОГО Спільного із грою "Карпат"... biggrin Так що,"Вперьод і з песней"...ну тут на форумі думає надаремно тратиш свій Business Time,так як тут на тебе Керівництво якщо й зверне увагу...то навряд чи відповість...треба їхати в Київ...а ще краще із переводчиком в Стокгольм... yes І звичайно описувати на цьому форумі УСІ перепитії однієї подорожі--одного абонента Віасат... teehee

BambulaДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:42 | Сообщение # 620
специалист
Ну ти Monomax і боїшся за свою задницю,вже відкритим текстом пишиш чий ти слуга.А те,що абонент ,для для українського керівництва віасат, ніщо-мені і треба було довести ,що ти і підтвердив вище.Їхати мені нікуди не треба,віасат україна здохне за пару місяців без ніякої їзди,вони собі самі моцну промоцію зробили,щоб вмерти.

PunknatankeДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:43 | Сообщение # 621
гуру
Quote (Bambula)
Взагалі дивно,що на якийсь телевізор є якийсь договір,це тупо і смішно.

ти нещодавно приводив приклад з інетом. на нього договору немає?

manomaxДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:54 | Сообщение # 622
гуру
Quote (Bambula)
віасат україна здохне за пару місяців без ніякої їзди

Поспоримо... biggrin Я кажу,що до Нового Року--НЕ ЗДОХНЕ biggrin Якщо виграєш ти--Даю Слово,що добровільно залишу цей форум,та ще тобі Репутацію буду Регулярно Піднімати,та взагалі запропоную свої послуги із відкриття супутникової платформи Bambula SAT зі слоганом "УСЕ за 5грв..." cool

sashkoДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:54 | Сообщение # 623
специалист
Quote (manomax)
Kanaly Filmowy jest z dzwienkom ORIGINALA,jak kanaly TV1000... Za ukrainskie Audio ma zaplacic Abonament,a co tutaj ukraincy placom?.. NIC!!!...

Nieprawda - wszystkie filmowe programy posiadaja sciezki dzwiekowe jak oryginalne tak i obowjazkowo POLSKIE. TV 1000 tez nie jest wyjatkiem. Na ile wiem, prawie sto tysiecy abonentow w Ukrainie placa okolo stowe - napewno i za ukrainski dzwiek tez - a jego niema...
Quote (manomax)
Po Polsku rozmawias,a czego po-rosijsku niechces?.. Kina NAPEWNO ogliondas w RUSSIA AUDIO...

Jak chce - tak i rozmawiam - mam prawo... Kina ogladam z rosyjskim audio - a co juz jest ukrainskie ? - ja cos przegapilem ?...

manomaxДата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:58 | Сообщение # 624
гуру
Odpowiem jutro,jestem zmenczony... bye

tiberiusДата: Понедельник, 08.08.2011, 01:24 | Сообщение # 625
гуру
manomax, sashko, мы тут уже поняли, что вы шпрехаете по-польски лучше самих поляков, но другим же нихрена не понятно angry

Добавлено (08.08.2011, 01:24)
---------------------------------------------
Quote (Bambula)
Я серйозний бізнесмен і цим випадком вони мене просто дістали і я зроблю все,щоб вони згнили.

smile smile biggrin biggrin tongue tongue
Комплекс Наполеона... Поржал от души...

Сообщение отредактировал tiberius - Понедельник, 08.08.2011, 08:55

andruxa77Дата: Понедельник, 08.08.2011, 01:51 | Сообщение # 626
Любитель САТ-ТВ
ну а я говорю по американски пёрфект biggrin .не надо пантов................

Добавлено (08.08.2011, 01:51)

BambulaДата: Понедельник, 08.08.2011, 05:50 | Сообщение # 627
специалист
І так,що ми маєм на сьогоднішній день:manomax не маючи,що відповісти, почав передерати пости з польських сайтів,видаючи біле за чорне.Фактично признався,що він є співробітник віасата,нормального, незалежного коментаря від нього не дочекаєшся.Не здивуюсь,що якщо в пакеті вівасат залишиться один канал,то він напише-все рівно віасат the best,бо я маю змгу подивитсь футбол-болотяник(пациків)-рілляк(козлодоївка)за ...грн.,а поляки взагалі не мають його змоги дивитись навіть за.... злотих.Такого тупого змісту його тут коменти.

manomaxДата: Понедельник, 08.08.2011, 10:37 | Сообщение # 628
гуру
Пояснюю для Просвіченого Бамбули... biggrin
НА ЖОДНІЙ платформі Польщі немає Такого футбольного контенту,як на Віасаті... no Якщо ти кажеш,що поляки мають змогу дивитись ВСЕ,що й я...так мають,але на 2-ох...ато й 3-ьох Платформах...Настав час тебе обламати... biggrin
Отож,"Cyfra+" має права на Єврочемпіонати,як і "Футболи",але у них НЕМАЄ матчів збірних чи товариських турнірів,це все уже є на "Polsat"...А якщо хочеш дивитися Лігу Чемпіонів...то вже треба купити й 3-ій ресівер "Telewizja N"...якщо хочеш Лігу Європи=)назад на "Polsat"...
А тепер прийдеться тобі надати ссилку з польських сайтів,де я передирав пости,видаючи біле за чорне... shades Вмієш писати--вмій відповідати...І як там твої гості з Італії,нічого що чекали на тебе поки ти премило вчора зі мною спілкувався до опівночі... biggrin А ще ти казав,що з'явишся на наступних вихідних,приємно що ради мене послав нафіг італьяшок... shy

Добавлено (08.08.2011, 10:32)

Quote (Bambula)
в мене справи цікавіші,до мене в гості італійці прийшли,я їх зустрічаю.До наступних вихідних.

Добавлено (08.08.2011, 10:37)

Quote (tiberius)
manomax, sashko, мы тут уже поняли, что вы шпрехаете по-польски лучше самих поляков, но другим же нихрена не понятно

Та там ничего особенного нету... biggrin Я написал один пост,но появился колега,с которым можно поболтать... blahblah biggrin Окей,это чуток перебор...было бы больше "поляков",то тему надо открывать... happy

ghostДата: Понедельник, 08.08.2011, 11:41 | Сообщение # 629
заслуженный специалист
Quote (grafenukas)
Да как то исчезло где то мое письмо, и мне кажется что это не проблемы с почтампом, по опыту знаю что это контора гораздо солидней и надежней...

Да не волнуйтесь Вы так. Если письмо было отправлено, то и отчет о доставке придет рано или поздно. Я кажись около 2 недель ждал (точно уже не помню), хотя само письмо было доставлено Виасату через 4 дня после отправки. Так что все должно быть нормально. Если уже прошла как минимум неделя после отправки, то попробуйте позвонить в колл-центр, там Вам скажут, получили ли они его или нет.

Добавлено (08.08.2011, 11:41)
К стати, только что позвонил паренек из колл-центра и поинтересовался: "каким ТВ я пользуюсь и не хочу ли я подключиться к Виасат...". Я в шоке, неужели у них не отмечаются те, кто отключился??? Потому как 27.07 мне на этот же (мой) номер позвонила менеджер и согласовала все вопросы по отключению smile

PavlonДата: Понедельник, 08.08.2011, 15:34 | Сообщение # 630
гуру
Я еще раз напомню, что все обсуждения оператора Xtra TV здесь не пишем !
Все сообщения перенесены куда следует :
http://viasatfan.clan.su/forum/48-1549-3#36702

Неплохо знаю все декодеры Viasat-Baltic.
4W,1W,5E,9E,13E,19E,31.5Е,36E,40E,46E,53E,55E,60E,75E.
Openbox-X820, Digiline-S4 HD и Digiline-7000HD.

Поиск: