Говорилка абонентов Viasat (часть 6)
|
|
AlexUA | Дата: Воскресенье, 22.05.2011, 16:19 | Сообщение # 1081 |
гуру
Статус: Offline
| Quote (manomax) А для меня ещё и польский как родной... Меня просто Реально Напрягают русские комментаторы,даже Виасатовский первый Евроспорт и тот по-польски у меня... А так к русскому дубляжу познавалки,фильмов отношусь нормально,но только их...без украинских каналов,я бы не подключал... Они у меня,как дополнение к... Меня русские тоже часто напрягают комантариям , особенно когда спортивные событися коментят....я уже по англ . лучше смотрю
|
|
| |
turumura1 | Дата: Воскресенье, 22.05.2011, 19:39 | Сообщение # 1082 |
гуру
| Quote (AlexUA) Меня русские тоже часто напрягают комантариям , особенно когда спортивные событися коментят....я уже по англ . лучше смотрю Как по мне то российские коментаторы более професионально ведут матчи чем украиские(ИМХО)А на каком канале ты смотриш матчи с английскими коментаторами?Добавлено (22.05.2011, 19:39) ---------------------------------------------
Quote (manomax) Возможно,при желании найти можна,но нужно дополнительно расспрашивать на радиорынке,и скорее всего платить кое-что авансом...так как никогда не видел там карточек Радуги Это надо у Димы DIDONE консультироваться
|
|
| |
AlexUA | Дата: Воскресенье, 22.05.2011, 22:34 | Сообщение # 1083 |
гуру
| Quote (turumura1) Как по мне то российские коментаторы более професионально ведут матчи чем украиские(ИМХО)А на каком канале ты смотриш матчи с английскими коментаторами? Ну кому что ...я в интернете смотрю...
|
|
| |
sashko | Дата: Воскресенье, 22.05.2011, 23:55 | Сообщение # 1084 |
специалист
| Quote (manomax) Дивує те що ви за один день волаєте за дубляж українською,а тут реальний розпис кайфу від "Радуги",навіть я для Заходу України так поляків не рекламую...хоча малесенька "Telewiziya na karte" із 40грв. на місяць та Повним Пакетом трансляції Ліги Чемпіонів дожене і вставить вашу "Радугу",із неймовірною форою!.. Ніколи нікому принципово не раджу російських операторів - просто констатую факти... Хоча карточки "Радуги" тут в Україні не проблема так само як і карточки російської "Телекарты"... Quote (manomax) Там Одна Країна--Одна Мова!.. У нас не так... Особисто я був би не проти локалізації українською,але припустимо ХТО дасть гарантіїї шведам,що якщо вони продублюють свої програми українською,то абонентська база збільшиться і то Вагомо!!!...Як мінімум за півроку до 800тис.абонентів...тоді такий крок оплатиться...Поляки на відміну від нас національно свідомі,вони НІКОЛИ не будуть шукати кращих варіантів за межами країни...А куди буде підключатися схід України,а це не один мільйон людей...їм більшості "Триколора" із головою вистачить,розумієте до чого я веду...І це тільки ті хто будуть так сказати Офіційно платити росіянам,я ж також полякам за Телевізію плачу... А є ще такий сегмент як шарінг... Добре,коли б люди підключались до українського оператора,і до якогось зарубіжного на свій вибір...Але у нашій країні до такої свідомості ой як далеко... Так як ви сказали,у нас 3млн. ФТА-господарств,про який дубляж зарубіжних каналів може йти мова... Дійсно - так історично склалося що в нас є дві мови - відповідно, щоб тут мати успіх треба обов"язково мати ці дві мовні доріжки і треба добре дати по шапці тим менежерам тут в Україні, які консультували шведів що української локалізації не треба - з таким підходом не те що 800 тисяч а навіть 100 тисяч не назбиралось за три роки... А ФТА-користувачі мусять пристосовуватися до того що є - бо вони нікому нічого не платять. А от абоненти Віасата мають право отримувати якісну послугу і на зручній для себе мові - бо вони щомісяця витрачають свої 100 грн із сімейного бюджету ... Важко зрозуміти хто є цільова аудиторія Віасату - якщо на сході люди будуть підключатись до російських операторів а на заході до польських і у всіх будуть слушні аргументи ... Quote (manomax) Правильні слова,а якщо я до прикладу ЛОЖИВ на всі перераховані канали,якщо вони мені НЕ ПОКАЖУТЬ гри "Іллічівця" з "Карпатами" у Прем'єр-Лізі...чи українських команд у Лізі Чемпіонів чи Лізі Європи,звичайно із українськими коментаторами... Наполягаю щоби ви мені ТУТ і ЗАРАЗ показали Альтернативний варіант підключення!.. Показую альтернативний варіант підключення - купуємо тюнер HUMAX 4SD-UA з карточкою Повєрхності за 1400 грн - отримуємо Sport 1 (Ukraine) Sport 2 (Ukraine) Pershiy Nacionalniy 1+1 ICTV Telekanal STB NovyTV TRK Ukraina Kultura KDRTRK UTR [test card] Malyatko TV NTA (Ukraine) EkoTV 2T Kiko Planeta (Ukraine) Svit Studio Chocolate Rada 5 Kanal (Ukraine) Maxxi TV а ще купу каналів ФТА з антени Сіріус-Амос-Хотбірд - і як не дивно не платимо взагалі жодної абонплати за перегляд до відновлення повноцінної платформи Повєрхность - доречі купа людей ще від серпня 2010 так дивляться ... Думаю зрозуміло що на каналі ICTV матчі Ліги Європи не блокувались само собою ... http://www.lyngsat.com/astra1g.html
|
|
| |
yorick | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 00:32 | Сообщение # 1085 |
гуру
| Ну а если учесть, что на этот Хумми нашим умельцам-софтописателям удалось ПО с ЭМУ в бисс поставить...
OLED Panasonic TX-65HZ980E; Pioneer LX-5090; Vu+ Duo 4K; AX HD61 4K; DM8000; TOROIDAL T90; Triax 1.1, Strong SRT-DM2100 (90*E-30*W), many different cards&CAM's (incl. PRO) for Pay TV Желаю, чтобы у Вас сбылось то, чего Вы желаете другим!
|
|
| |
|
sashko | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 09:27 | Сообщение # 1087 |
специалист
| Quote (manomax) Ха-ха-ха... Ну,побажаю вам удачі із просунення мертвих тюнерів "Поверхні"... Лігу Чемпіонів із Лігою Європи я й на Віасаті подивлюсь...Це раз... Якщо мені цього мало,то польська телевізія добавить... Це два...Як я правильно розумію ви під англійськими буковками зашифрували SD-ресівер за 1400грв... Це три...А ви часом не Самойленко?.. Це чотири... Вау,ось зараз хоча не хочу,але коньяка глотну!.. Не кожен день SD-тюнери за 1400грв. рекомендують!.. Перетніть кордон на Заході,там вам HD-тюнер за злотий віддадуть,у добрі руки!.. P.S...+2 до Репутації,аж спати не хочеться!!! Ну я тут нічого не просуваю а намагаюсь неангажовано константувати факти бо жодна з платформ мені не платить за рекламу і в мене немає особистої зацікавленості ... Звісно зрозуміла Ваша така реакція на цей допис - адже абонент Вісата за два роки заплатить значно більшу суму грошей ніж абонент Повєрхності. Наприклад - активація 350 грн - пільговий період 3 по 29 решта перегляду 21 по 129 - разом 3146 грн. І доречі ніяким ХД на Віасаті навіть не пахне .... А про шарінг навіть писати нехочеться - бо передбачаю що це зможе викликати а Вас дуже бурхливу істерику ....
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:00 | Сообщение # 1088 |
гуру
| Quote (sashko) а не просто тимчасові гастролери, які використали вже існуючі у вільному доступі канали плюс свій секонд-хенд і за це беруть гроші... никаких сомнений пока Quote (turumura1) Одно что меня кумарит в виасате,так это иностраные каналы,которые на 13 градусе идут в открытом доступе,а нам их навязуют как за положеное а кого это может устраивать, вот такой обман, или может покажеш это хотяб в той же Радуге ..... вот радости, плачу за то, чтоб иметь возможность прочитать програму на Аль-Джазиру. О-О-Очень полезная услуга. Да небось гривень десят снимает абонки в месяц.Добавлено (23.05.2011, 10:00) ---------------------------------------------
Quote (manomax) Лігу Чемпіонів із Лігою Європи я й на Віасаті подивлюсь...Це раз... Якщо мені цього мало,то польська телевізія добавить... ты наверное бъёш по клаве с понятием того, что лиш ОДИН ТЫ смотриш ВСЁ, потому что имеш то шо имееш, а другие не имея Телевизии на карточку и Виасата Украины все сидят и давятся слюнями, читая твои восторги. Примитивное мышление, як для жителя продвинутого западного округа. Поверь, что те, кто имеет желание, и чуть чуть возможностей, имеют радость не только смотреть те трансляции, но ещёй выбирать на каком языке их слушать, да и в каком стандарте видеть. Тебе лиш можно попытаться понять несогласных потреблять такой некачественный сервис от данного провайдера, раз уж пришлось его некоторым вкусить и кушать. Тем более, что есть с чем сравнить и с чего брать пример.
|
|
| |
turumura1 | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:02 | Сообщение # 1089 |
гуру
| Quote (sashko) Показую альтернативний варіант підключення - купуємо тюнер HUMAX 4SD-UA з карточкою Повєрхності за 1400 грн - отримуємо Sport 1 (Ukraine) Sport 2 (Ukraine) Pershiy Nacionalniy 1+1 ICTV Telekanal STB NovyTV TRK Ukraina Kultura KDRTRK UTR [test card] Malyatko TV NTA (Ukraine) EkoTV 2T Kiko Planeta (Ukraine) Svit Studio Chocolate Rada 5 Kanal (Ukraine) Maxxi TV Это шутка?За что платить полторы штуки хохлобаксов?Что тут смотреть?Только из-за Серии-А?и то это у Самойленка временое явление,он уже медиотруп,и навряд ли он уже подымется на прежний уровень. Quote (sashko) Наприклад - активація 350 грн - пільговий період 3 по 29 решта перегляду 21 по 129 - разом 3146 грн. а почему 129 гривасов?я уже два года по 99 плачу...так я смотрю отличный футбол и хоккей,неплохие познавательные программы.Тут как говорится,у каждого своя правда.
|
|
| |
sashko | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:17 | Сообщение # 1090 |
специалист
| Quote (turumura1) а почему 129 гривасов?я уже два года по 99 плачу...так я смотрю отличный футбол и хоккей,неплохие познавательные программы.Тут как говорится,у каждого своя правда. дуже просто - тут порахована вартість підключення і перегляду по акції до якої долучився manomax в квітні 2010 року можем порахувати і по іншому - по тому що пропонується зараз - активація 349, пільговий період 2 по 69, решта перегляду 22 по 99 - разом 2665 грн тоді в квітні 2010 на Віасаті були ще всі канали - а після того як зникли перші шість "ніби нерейтингових" каналів - абонплата була знижена за престижний до 99 грн але я думаю де-хто і до нині платить по 129 і їх це влаштовує - адже це "ВІАСАТ" !!!
Сообщение отредактировал sashko - Понедельник, 23.05.2011, 10:20 |
|
| |
turumura1 | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:27 | Сообщение # 1091 |
гуру
| Quote (sashko) адже це "ВІАСАТ" !!! В Украине пока по круче нечего нету,даже +++в Украине не имеют набор каналов от ТРК Украина.Что поделаешь, если весь(почти) футбол в Украине подмял под себя Ринат Ахметов,и вот в июне обратно будет тендер на три года для трансляций матчей УПЛ,и 99,9% что тендер выиграет ТРК Футбол
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:44 | Сообщение # 1092 |
гуру
| Quote (valdek) адже абонент Вісата за два роки заплатить значно більшу суму грошей ніж абонент Повєрхності. Окей,закоханий за Власним Бажанням... Ітак,ви мені українським рогом як альтернативу ненавиному вам Віасату пропонуєте тюнерок "Поверхні" усього навсього за 1400гириви... По рукам,ось куплю я у вас його,от завалялися у мене лишні бабоси+ще за тарілочку з установкою виділю гривень так 250 хай буде...Ви мені пропонуєте за це безоплатне насолоджуваня,Спорт 1,Спорт 2+Малятко,Кіко та відкриті канали із Сіріуса,Амоса,Хотбёрда...Окей,ітак ціна питання,1650наших кровних... За них я отримую Ціле Літо Регбілігу+безкінечні повтори Ліги Чемпіонів та Ліги Європи... В той же час абоненти Віасату будуть насолоджуватися молодіжним Євро за участю збірної України (червень),Копа Амеріка (липень),із серпня почнеться Новий Сезон ЄвроЧемпіонатів...Фінал Кубка Стенлі (червень),Роланд Гаррос (вже йде)+купа пізнавальних та й інших кодованих каналів... Так чиє наповненя і потрачення грошей мені принесе більше задоволення... Чи я як щирий українець,почувши чарівне слово...один раз заплатиш 1650грв.і на Все Життя БЕЗПЛАТНО,потянусь на запашок вашого Поверхностного сиру... Щиро бажаю Вам і мільйонам українців насолоджуватись двома "спортивними" каналами Поверхні,і Фантастичним SD-тюнером за неймовірно привабливою ціною... Добавлено (23.05.2011, 10:44) ---------------------------------------------
Quote (turumura1) и 99,9% что тендер выиграет ТРК Футбол Чтобы не было ни у кого сомнений,скачайте себе с сайта Премьер-Лиги условия тендера... Прочитав,вы поймёте,что их сможет удовлетворить ТОЛЬКО ТРК "Футбол"--это и студии,и по 3 повтора матчей на неделе...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
turumura1 | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:50 | Сообщение # 1093 |
гуру
| Quote (manomax) За них я отримую Ціле Літо Регбілігу+безкінечні повтори Ліги Чемпіонів та Ліги Європи... happy В той же час абоненти Віасату будуть насолоджуватися молодіжним Євро за участю збірної України (червень),Копа Амеріка (липень),із серпня почнеться Новий Сезон ЄвроЧемпіонатів...Фінал Кубка Стенлі (червень),Роланд Гаррос (вже йде)+купа пізнавальних та й інших кодованих каналів... deal Так чиє наповненя і потрачення грошей мені принесе більше задоволення.. Тут даже сравнивать нету с чем,у меня в кабеле Спорт 1 идёт,так там нету что смотреть кроме Серии А,оттуда уже почти все коментаторы слиняли.А Ахметовские Футболы сейчас рулят на нашем медиопросторе.
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:51 | Сообщение # 1094 |
гуру
| Quote (valdek) Да небось гривень десят снимает абонки в месяц. Тогда "Футбол" гривень 50... И другой столько же... Остальные каналы--бонусом... Добавлено (23.05.2011, 10:51) ---------------------------------------------
Quote (turumura1) Тут даже сравнивать нету с чем,у меня в кабеле Спорт 1 идёт,так там нету что смотреть кроме Серии А Я бы и не сравнивал,но человек мне ночью настроение поднял...как не поговорить малёха...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
turumura1 | Дата: Понедельник, 23.05.2011, 10:53 | Сообщение # 1095 |
гуру
| Quote (manomax) Прочитав,вы поймёте,что их сможет удовлетворить ТОЛЬКО ТРК "Футбол"--это и студии,и по 3 повтора матчей на неделе... Ну почему же?Самойленко тоже может по три повтора крутить(хоть и на день)
|
|
| |