Каналы Футбол и Футбол +, настоящее и будущее
|
|
manomax | Дата: Суббота, 07.09.2013, 21:21 | Сообщение # 901 |
гуру
Статус: Offline
| Денисов говорил что предлагал взять "плюсам" ВСЁ "Динамо" в обмен на "Шахтёр",не согласились...Так что "Днепр" полностью на "2+2","Черноморец" полностью на "Футболах",а "Динамо" с "Шахтёром" будут и тут,и там...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
tiberius | Дата: Воскресенье, 08.09.2013, 10:44 | Сообщение # 902 |
гуру
| Цитата (manomax) Денисов говорил что предлагал взять "плюсам" ВСЁ "Динамо" в обмен на "Шахтёр",не согласились. Зря. Уже представляю комментарии "экспертов" КротТВ на матчах ДК...
|
|
| |
Лёхафан | Дата: Воскресенье, 08.09.2013, 11:55 | Сообщение # 903 |
профессионал
| http://cs408127.vk.me/v408127581/37e2/4B7Dbi_mihQ.jpg Добавлено (08.09.2013, 11:55) --------------------------------------------- Ребридинг уже существуещих каналов или 2 новых? Кто что думает?
|
|
| |
manomax | Дата: Воскресенье, 08.09.2013, 21:43 | Сообщение # 904 |
гуру
| Конечно же существующие... Куды там 4 футбольных канала!.. Думаю ребрендинг будет в июле 2014...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
Лёхафан | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 07:05 | Сообщение # 905 |
профессионал
| Цитата (manomax) Думаю ребрендинг будет в июле 2014 А я думаю где то в мае перед ЧМ-2014. Что бы все матчи ЧМ показать в HD.
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 08:43 | Сообщение # 906 |
гуру
| Ой,в июне...постоянно я путаю эти 2 месяца... хФантазии русским нехватило,2 месяца отличаются 1 буквой,хотя в Европе тоже юни-юли...Имел в виду червень...
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 10:59 | Сообщение # 907 |
гуру
| Ну шо хлопаки, як настрой на Англію , бе-бе-бе, б-рррр, уу-х - які прогнози ,тільки будьте адекватні і без сусудського шабкозакидона - я на ніччю в 1-1, і будемо скоріш відігруватись .. .
|
|
| |
tiberius | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 12:59 | Сообщение # 908 |
гуру
| Цитата (valdek) Ну шо хлопаки, як настрой на Англію
бе-бе-бе, б-рррр, уу-х Цитата (valdek) які прогнози 2:1
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 13:38 | Сообщение # 909 |
гуру
| tiberius, ну вижу понял ты что я имел ввиду, , знакомый на второй день после игры с "любителями" рассказывал - ну начали как обычно - по 100 за забитый мяч , но наши так разошлись, что замнача просил стоя на коленях у экрана тв чтоб пожелели его и 10-ый не забивали, а то ему уже не идёт . И к завтрешнему, главное чтоб не перегорели и выстояли физически, но чую носом один наш в их воротах обязаельно не защитают.
|
|
| |
Punknatanke | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 15:21 | Сообщение # 910 |
гуру
| Цитата (valdek) які прогнози продуємо...
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 09.09.2013, 21:01 | Сообщение # 911 |
гуру
| 2 гола массонам заб'ємо,а ось пропустимо 1 ато й два... Думаю наші будуть давити і не повинні програти... Якщо будемо грати від оборони--продуємо...
|
|
| |
final_headshot | Дата: Вторник, 10.09.2013, 10:07 | Сообщение # 912 |
заслуженный специалист
| ну если футбол и футбол плюс переименуют в футбол1 и футбол2, то ясно что это делается под под футбол3 и тд
|
|
| |
valdek | Дата: Вторник, 10.09.2013, 13:46 | Сообщение # 913 |
гуру
| Перейменувати завжди легше, воно вроді і як і інше, Футбол 1 Футбол 2 начей і краще, та щей кажуть в ногу з часом , а насправді все теж саме що і було , ну скажим вулицю, чи місто, чи партію перейменовують - то що із цього, щось змінюється, це теж само як он наприклад, он міліцію в поліцію . Ех, не із нашим щастям. Зустрічався вчорай із одним із знайомих, так от, поки ми гутарили то жінка і теща його дивилися якийсь серіал по польському першому HD каналу ( у нього там якась польська карта стоїть, каже понти в місяць ) Вразило те, що по перше це був серіал їх, польський, та щей 13 року , він, ну десь за годину що я там був, ні разу не перервався на рекламу, а потім коли він скінчився ті переключили на інший, другий державний канал і там теж йшло якесь кіно (чи можливо серіал) і теж їхнє, польське. Ось зрештою до чого я веду - всі ми клацаємо раз по разу наші канали, та як говорить той поляк, чиж вони ваші, українські ? Ну бо і насправді, поганяв я вчорай ввечері пультом по єфіру, і страх, все кругом по наших каналах практично російського виробництва, окрім новин та політ-шоу, тай то, зрештою, що кривити, в перемішку із россійськими ,або про, ведущими . Чому так? Чому у нас що не новини, чи політ-шоу, то якщо позитив - то сумнівний, а от якщо правда - то тільки негативна, і от що замітив, практично усі новини чи новино-передачі на каналах, коли подають їх ведучі, то новини чомусь обовязково напрвлені на поділ нас, українців часом і негласно, на східних партнерів і тих хто хоче до заходу . І скільки вже нас будуть ділити? Так от, до чого я веду, як вчорай замітив той мій знайомий який працює у нас зрештою у одній сільгоспканторі агрономом, що от вам треба зрозуміти одну просту річ - що коли он у Німечині положено по інструкції закрутити болт 3 з половиною рази - то вони стільки і закрутять, не більше і не менше, тому у них все із толком і їх техніка така надійна, а у росіян якщо положено 3 з половиною рази закрутити - то вони або закрутять 2 рази, бо і так тримається, або і заб'ють молотком, бо так швидше і премію за скоріше дають, так що думайте ,думайте .
|
|
| |
manomax | Дата: Вторник, 10.09.2013, 14:08 | Сообщение # 914 |
гуру
| Цитата (valdek) що по перше це був серіал їх, польський, та щей 13 року , він, ну десь за годину що я там був, ні разу не перервався на рекламу
Хіх,вальдек-вальдек...Та поляки серіали штампують не гірше ніж Великий Брат чи Сестра... У них є платні сервіси TVP seriale та nSerial VOD... А те що рекламою не перебиваються,то це вже де-кілька років,але тільки на державних TVP...Polsat і TVN ріжуть рекламами... Пояснюється це тим,що державна польска телєвізія живе із абонплати,яку сплачують мешканці Польщі... Добавлено (10.09.2013, 14:08) ---------------------------------------------
Цитата (final_headshot) то ясно что это делается под под футбол3 и тд
Мне это совсем неясно... Хотя в далёкой перспективе ты можешь быть прав,имею в виду ежели запустят ОФЛ с 2015 года,тогда 1 Канал уйдёт на освещение этого Чемпионата,а 2 будут для еврочемпионатов и еврокубков...В следующем году 3 футбольного не будет!.. Пипец будем смотреть 1 Лигу в HD и паралельно еврокубки в 4*3 на "2+2",мейд ин Юкрейн...
|
|
| |
valdek | Дата: Вторник, 10.09.2013, 14:58 | Сообщение # 915 |
гуру
| Цитата (manomax) .Та поляки серіали штампують не гірше ніж Великий Брат чи Сестра... так от і кажу - ну чим ми гірші за тих поляків, хіба нас всього стільки як у Сан Марино, чи ми настільки осліплі як північно-корейці щоб ставати чиїмсь придатком і щоб нами управляли чи присоєдіняли до когось чи чогось.Добавлено (10.09.2013, 14:56) ---------------------------------------------
Цитата (manomax) .В следующем году 3 футбольного не будет! идёт типа кризис, ну .ну бо говорят люди если с сирией всё устаканится, то нефти уйдут в низ, а за ними потянет и газ, а там мишка начнёт тупать ножкой и нас так зацепит что легче будет смириться и тешиться хоть тем что есть и ну и радоваться жизни такой ,..... и тд тра-ля-ля. Добавлено (10.09.2013, 14:58) --------------------------------------------- Ух-у ,ну и подъезжаем, вэликом Киевъ, даёш суперрр футбол .
|
|
| |