Каналы пакетов Viasat Украина
|
|
AlexUA | Дата: Четверг, 02.06.2011, 19:21 | Сообщение # 1126 |
гуру
Статус: Offline
| Маномакс , тебе стоит признать что последние действия Виасата просто глупы...удалять Нат гео вайлд , фокс и ник и добавить только сет.. если б сет вместо фокс лайф , но нат гео и ник.... и нету ни Диснея ни анимал пленет...
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 02.06.2011, 19:34 | Сообщение # 1127 |
гуру
| Quote (sashko) Віасат все одно The Best
Якщо рахувати Спортивне Наповнення,то так вважаю Віасат Кращою Супутниковою Платформою в Україні....Перерераховані вами Офіційно в Україні не мають права на мовлення,окрім Нтв+Україна (та й то напівОфіційні),це по перше... По друге,на попередній сторінці я згадував більше НТВ+ ніж Віасат,можете перечитати ще раз...А по третє,люди які заходять сюди хоча б останні півроку,то навряд чи би таке сказали...так як я Не Один Раз писав,що кому цікаві фільми--дорога на НТТ...Я поважаю комфорт людей,але сорі бути залежним від інтернету,проводів по кімнаті--це не для мене... Прийшов,включив тюнер і дивишся що забажаєш...Це для мене Комфорт!.. Добавлено (02.06.2011, 19:31) ---------------------------------------------
Quote (sashko) доречі матчі збірної України віасатівцям теж недоступні ...
Більше Доступного,ніж недоступного!.. ЄВРО-2012 ми побачимо!.. А от скажіть,де я в Україні,по українськи подивлюсь ігри Барселони,чи якоїсь іншої ЄвроКоманди,та й український Чемпіонат зі студіями,більшості матчів присутній саме на Віасаті!.. Добавлено (02.06.2011, 19:34) ---------------------------------------------
Quote (AlexUA) удалять Нат гео вайлд , фокс и ник и добавить только сет..
Да,соглашусь... Надеюсь,что Дисней будет не за горами,и хоть какая-то компенсация будет... Возможно вернут "Детский",если будет такое желание...А вот под такой канал как IDEA,прийдётся или опять удалять,или поднимать абонплату...другого выхода Просто Нет!..
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
sashko | Дата: Четверг, 02.06.2011, 19:38 | Сообщение # 1128 |
специалист
| Quote (manomax) А от скажіть,де я в Україні,по українськи подивлюсь ігри Барселони,чи якоїсь іншої ЄвроКоманди,та й український Чемпіонат зі студіями,більшості матчів присутній саме на Віасаті!.. і на Повєрхності+ навіть якщо тут кому-сь вона ненависна ...
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 02.06.2011, 19:44 | Сообщение # 1129 |
гуру
| Quote (sashko) і на Повєрхності+ навіть якщо тут кому-сь вона ненависна ...
Думаю вам тут пояснять і без мене!.. Ось вам 2 ссилочки,міркуйте... http://footballua.tv/ua/programs/chempionatyi_i_kubki http://www.poverkhnost.tv/pages/index.php?c=5 Особливо РЕКОМЕНДУЮ перевірити на правдивість останню ссилку,здивуєтесь!..
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
AlexUA | Дата: Четверг, 02.06.2011, 20:06 | Сообщение # 1130 |
гуру
| Quote (sashko) і на Повєрхності+ навіть якщо тут кому-сь вона ненависна ...
Щось новеньке На жаль чи на щастя УПЛ і Ла Ліга не присутні на поверхності...Як і АПЛ , ЛІГа 1 , Бразильский та німецький чемпіонати ...Впринципі маномакс правий , до футболу зараз не може бути ніякий претензій, чого не скажеш про фільми , дитячі чи хд канали...ну але кожному своє... я б викинув мгм , русское кино тв1000 , илюзион і нст заради ідеї , і детский джетикс заради Діснею...Кількість каналів це не завжди якість... але в віасату якщо не рахувати футболу немає ні того ні іншого..якщо відкинути футболи то залишается повна лажа ... Але враховуючи те , що в мене немає безліччі вільного часу для перегляду тв день і ніч , то для того щоб подивитися футбол вечером або на вихідних мені якраз 99 грн нормально...хоча я б напевно залишив б собі трк україна і 2 футболи і платив 50 грн , бо все решта повний шлак...(трк україна для лч )Quote (manomax) що забажаєш...
переборщил явно :)Quote (manomax) Да,соглашусь... Надеюсь,что Дисней будет не за горами,и хоть какая-то компенсация будет... Возможно вернут "Детский",если будет такое желание...А вот под такой канал как IDEA,прийдётся или опять удалять,или поднимать абонплату...другого выхода Просто Нет!..
верим в анимал пленет и дисней
Сообщение отредактировал AlexUA - Четверг, 02.06.2011, 20:12 |
|
| |
sashko | Дата: Четверг, 02.06.2011, 20:36 | Сообщение # 1131 |
специалист
| Quote (AlexUA) хоча я б напевно залишив б собі трк україна і 2 футболи і платив 50 грн , бо все решта повний шлак...(трк україна для лч ) згоден 100% - я теж за вітчизняного виробника - в данному випадку медіагрупа "Україна" і НВО"Повєрхность" - вони власне закуповують і транслють тут в Україні найцікавіший і найдорожчий контент... А от до чого тут Віасат - вважаю їх заїзджими гастролерами... доречі тут видно як вони самі оцінюють свою роботу http://www.mtg.se/en/Investors/Presentations/Capital-Markets-Days/ на деяких слайдах видно що для України не продукується нічого в порівнянні з Прибалтикою, Чехією, Болгарією, Ганою - а також є порівняльна таблиця, де видно що в Україні на 3.5 млн користувачів супутниковим ТБ, тільки 0.5% користується послугами платного ТБ - за три роки діяльності Віасата, практично як монополіста, такий результат назвати блискучим неможливо...доречі в Прибалтиці цей показник - 7% а в Росії - 14%.
Сообщение отредактировал sashko - Четверг, 02.06.2011, 20:44 |
|
| |
AlexUA | Дата: Четверг, 02.06.2011, 21:14 | Сообщение # 1132 |
гуру
| Quote (sashko) згоден 100% - я теж за вітчизняного виробника - в данному випадку медіагрупа "Україна" і НВО"Повєрхность" - вони власне закуповують і транслють тут в Україні найцікавіший і найдорожчий контент... А от до чого тут Віасат - вважаю їх заїзджими гастролерами... доречі тут видно як вони самі оцінюють свою роботу http://www.mtg.se/en/Investors/Presentations/Capital-Markets-Days/ на деяких слайдах видно що для України не продукується нічого в порівнянні з Прибалтикою, Чехією, Болгарією, Ганою - а також є порівняльна таблиця, де видно що в Україні на 3.5 млн користувачів супутниковим ТБ, тільки 0.5% користується послугами платного ТБ - за три роки діяльності Віасата, практично як монополіста, такий результат назвати блискучим неможливо...доречі в Прибалтиці цей показник - 7% а в Росії - 14%.
Ніхто й не спорить що менеджмент Віасату УГ...
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 02.06.2011, 21:15 | Сообщение # 1133 |
гуру
| Quote (sashko) і НВО"Повєрхность" - вони власне закуповують і транслють тут в Україні найцікавіший і найдорожчий контент...
Ну,добре "Поверхность" кажете,хокей...Єдиний у них плюс перед "Футболами" це Серія А,та й то менше половини сезону транслювали...Абоненти Віасата преспокійно насолоджувались як Лігою Чемпіонів так і Лігою Європи... А от у п'ятницю можна буде переглянути "Австрія"-"Німеччина";у суботу--"Росія"-"Вірменія","Англія-Швейцарія"...далі ПОВНІСТЮ Молодіжний Євро зі Студіями та Копа Амеріка!.. Побачу я Це Все на "Поверхності" цього літа,дайте просту відповідь,так чи ні!.. Адже вони закуповують Найцікавіший і Найдорожчий Контент (Ваші слова... )
Quote (sashko) А от до чого тут Віасат - вважаю їх заїзджими гастролерами...
А яка ще Платформа в Україні транслює "Футболи",поділіться інфою...
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 02.06.2011, 21:47 | Сообщение # 1134 |
гуру
| Quote (Lukas11) В жопу ваш футбол , в месте с вашым ВИАЗАДОМ !
Я удИвляюсь,как ты стал абонентом раньше мИня!.. Извини за граматику... Добавлено (02.06.2011, 21:47) --------------------------------------------- Опа,чел после моих слов подписку свою изменил... Молодец,таким мы тебя и запомним...
|
|
| |
sashko | Дата: Четверг, 02.06.2011, 22:13 | Сообщение # 1135 |
специалист
| Quote (manomax) Побачу я Це Все на "Поверхності" цього літа,дайте просту відповідь,так чи ні!.. Адже вони закуповують Найцікавіший і Найдорожчий Контент (Ваші слова... ) Звичайно ж - ні !!! Ви ж напевно ще не купили собі найцікавіший і найдорожчий тюнер Так само і сезон ЛЧ і ЛЄ 2011-2012 ... Я не збираюсь зіштовхувати лобами "Україну" і "Повєрхность" - вони наші вітчизняні медіагрупи - в кожного свій контент і свій екслюзив. Конкуренція це добре. Але в "Повєрхності" є своя DTH-платформа, хоч і сильно її життя потріпало, а в "України" покищо немає - тому був вимушений альянс з Віасатом(думаю тимчасовий)... Наголошую на бездарній роботі Віасата в Україні(відношення до абонентів і до дилерів також) - це аж ніяк не стосується "України"... Quote (manomax) А яка ще Платформа в Україні транслює "Футболи",поділіться інфою... Відповідь вище - тільки Віасат покищо - бо покищо немає своєї платформи...
|
|
| |
westsat | Дата: Четверг, 02.06.2011, 22:18 | Сообщение # 1136 |
| manomax-скажу прямо що ви проплачен віасатом людина.Томущо здоровомисляча людина ніколи небуде другим радити - дурниці.
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 02.06.2011, 22:25 | Сообщение # 1137 |
гуру
| Quote (sashko) Відповідь вище - тільки Віасат покищо - бо покищо немає своєї платформи...
Ну ось... Медіа-Група чомусь вибрала своїм партнером Віасат,а не Поверхность...І це аж ніяк не моїх рук діло... Значить "Віасат" зміг домовитися з ними,і не можу зрозуміти що в цьому такого поганого?.. А що буде далі,то поживемо-побачимо...Поки що Медіа-Група "Україна" не планує запуск власної платформи навіть на другий рік,не те що на цей... Добавлено (02.06.2011, 22:25) ---------------------------------------------
Quote (westsat) Томущо здоровомисляча людина ніколи небуде другим радити - фігню.
А я і не раджу,навідміну від вас... Ось чому вам так Дуже Хочеться шарінгу,прочитайте свій перший пост 2 сторінки назад... Думаю не важко здогадатися Хто тут і Ким проплачений...
|
|
| |
Pavlon | Дата: Четверг, 02.06.2011, 22:38 | Сообщение # 1138 |
гуру
| Quote (Lukas11) В жопу ваш футбол , в месте с вашым ВИАЗАДОМ ! Quote (Lukas11) Запоминай ЛИЗОБЛЮД ! Лукас, предупреждение ! Просьба все оскорбления прекратить. Ведите себя сдержанно !
Quote (westsat) можно за 5 минут подключить к плюсам Westsat, Вы здесь свою шару не рекламируйте ! Попрошу без намеков на шаринг. Тоже предупреждение, далее последует бан.
Неплохо знаю все декодеры Viasat-Baltic. 4W,1W,5E,9E,13E,19E,31.5Е,36E,40E,46E,53E,55E,60E,75E. Openbox-X820, Digiline-S4 HD и Digiline-7000HD.
|
|
| |
westsat | Дата: Четверг, 02.06.2011, 23:00 | Сообщение # 1139 |
| Pavlon-вы чтото нето пишите.Где в хоть одном моем сообщении реклама сервера?И поосторожнее пишите о моем сайте.Я его название неупоминал -прошу и вас о нем неупоминать.
Сообщение отредактировал westsat - Четверг, 02.06.2011, 23:01 |
|
| |
sashko | Дата: Четверг, 02.06.2011, 23:06 | Сообщение # 1140 |
специалист
| А тим часом аж шість каналів звільнили місця на двох арендованих Віженом транспондерах Каналы 'Футбол (Украина)' и 'ТРК Украïна' ушли с 12169 V, теперь доступны в пакете на 12130 V 27500; 3/4. Каналы 'ESPN Classic Europe', 'Fox Life Russia', 'Nat Geo Wild Europe' и 'Nickelodeon CIS' ушли из пакета 'Viasat Ukraine' на 12207 V. http://www.sat-digest.com А це означає що всі канали які лишилися можуть потіснитися тільки на одному стволі 12169 V 27500 3\4 - благо формат DVB-S2 MPEG4 дозволяє це зробити... Поганий знак для такої супер-платформи як Віасат-Україна.
Сообщение отредактировал sashko - Четверг, 02.06.2011, 23:07 |
|
| |