[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: DIDONE, yorick  
Говорилка абонентов Viasat (часть 9)
FagorДата: Воскресенье, 03.03.2013, 18:12 | Сообщение # 166
гуру
Статус: Offline
На цифре только 5 канал.Из новостей.

manomaxДата: Понедельник, 04.03.2013, 12:24 | Сообщение # 167
гуру
Хороша стаття,особливо 2 останніх абзаца!.. thumbup Ссилки із футбол.уа вже боюсь сюди давати,бо там кроти... biggrin То я вже даю із сайту,на якому рекламується "Про Футбол",і там вже почали писати Реальні Речі про києвський Гранд!.. cool http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5133a1f2.html

Абонент Виасат 2010-2014г.
Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.

barcelonenkoДата: Понедельник, 04.03.2013, 12:49 | Сообщение # 168
гуру
Цитата (manomax)
Ссилки із футбол.уа вже боюсь сюди давати,бо там кроти

football.ua - прошахтарівський сайт wacko eek questionmark Пфф, що за нісенітниця?
Я читаю його "от корки до корки" щоденно, тому можу з впевненістю сказати, що цей сайт ніколи продонецьким не був.

valdekДата: Понедельник, 04.03.2013, 15:32 | Сообщение # 169
гуру
Цитата (manomax)
і майже я там не чув інформації про якісь аварії...
а ти не задумувався чому , може там такого набагато менше. Ось коли мені на початку 90-стих довелося пару трійку років у них проживати то запамяталося лиш один сюжет, коли фури із гуманітарною допомогою від польської громади були направлені до казахських польських переселенців (видатна робота Сталіна перед війною 1941 року примусово переселяти народи глибоко в совєтську глубинку із приєднанних начебто російських територій) і там при пограбуванні був підстреленний водій поляк, то тоді мало чи не на всих каналах тв і фм станціях тільки про це і говорили, мов як це так, цеж не якась там торгівля, а гуманітарка для людей . На що я був так здивавоний,ну на їх реакцію, бо знав що звична справа була у нас це рекету на дорогах зупиняти фури і навіть легковики і брати мзду за проїзд, а хто не корився той і отримував або біту або біту+кулю + конфіскат.

Добавлено (04.03.2013, 14:32)
---------------------------------------------

Цитата (lubhto)
Если память не изменяет,то это и было причиной его бесполезного появления в Шахтере. Как в Бесприданнице-Так не доставайся же ты никому!

"бывает так что и какают везде, не замечая ...... " - что безпамперсов.

manomaxДата: Понедельник, 04.03.2013, 15:50 | Сообщение # 170
гуру
Цитата (barcelonenko)
Пфф, що за нісенітниця?

Тут на нього повісили ярлик "кроторесурс"... happy

Добавлено (04.03.2013, 14:50)

Цитата (valdek)
а ти не задумувався чому , може там такого набагато менше.

Дороги там звичайно набагато Кращі,я здивувався коли побачив ремонтні роботи на просто ідеальних трасах (як на мій погляд)...Різниця особливо відчутна,коли перетнути кордон... biggrin Усьо Другоє,і дороги,і хати,і подекуди діти босоногі бігають та мішки з картоплею і пластикові відра з яблуками обабіч дороги стоять...Можливо я такий впєчатлітельний,ось уже підїжджаючи до Львова хати кращі,ніж у Польщі на такій самій відстані... tongue biggrin

valdekДата: Понедельник, 04.03.2013, 16:00 | Сообщение # 171
гуру
Цитата (manomax)
ось уже підїжджаючи до Львова хати кращі,ніж у Польщі на такій самій відстані...
а-га, і джипи під кожною такою хатою стоять це не то шо в Польщі . Это кстати точно правда на 100% . Ты видать наверное из своего "царского села" заслуженных таможенников не выезджаешь и ничего не видишь вокруг , раз так россуждаешь.

Сообщение отредактировал valdek - Понедельник, 04.03.2013, 16:01

manomaxДата: Понедельник, 04.03.2013, 16:10 | Сообщение # 172
гуру
Та у Польщі депутати на роверах їздять у Раду... biggrin Так що по машинам,то у наших містах дорогих Точно по-більше ніж у поляків...Зате в Польщі люди можуть більше дозволити собі купувати нові авто,на відміну від нас...де більшість--це б/у... wacko

AlexUAДата: Понедельник, 04.03.2013, 17:12 | Сообщение # 173
гуру
Цитата (manomax)
Короче,большинство смотрят как раз новости "ТСН","Интера"...рейтинги соответствующие...

Да , правда. Но насчет того, что не все могут смотреть , вижу кучу примеров когда у людей они есть , а они все равно смотрят "ТСН", "Интер" и т.д.

PunknatankeДата: Понедельник, 04.03.2013, 18:31 | Сообщение # 174
гуру
мне нравится ТСН, а Подробности - голяк!

p.s.: а Соломійка Вітвіцька - гарнюня! :Р

valdekДата: Понедельник, 04.03.2013, 20:58 | Сообщение # 175
гуру
Аналогічно перше ТСН і NEWS ONE , ну а для піднятя тонусу 5-тий + ТВі, а решта, Інтер і сателіти гонят порожняк . Для душі слухаю Гену Балашова на Business i частково РБК, а по вихідним "Эхо Москвы" на RTVi чередую з "Дождём" . Часом люблю передивлятися поляцькі та німецькі новини особливо тиждневі огляди.

Добавлено (04.03.2013, 19:58)
О-о, нарешті для Львова нового головуючого прислали, правильного. biggrin дивлюся ТСН .

Сообщение отредактировал valdek - Понедельник, 04.03.2013, 20:35

manomaxДата: Понедельник, 04.03.2013, 21:11 | Сообщение # 176
гуру
Я признаю і голосую тіко за Садового!.. cool Кого б не прислали,все рівно буде Нашого Мера слухатись... tongue happy

valdekДата: Понедельник, 04.03.2013, 22:10 | Сообщение # 177
гуру
Як сказать, як сказать, он по Криму теж наче все так "як книжка пише", а виходить то па ...... .

Добавлено (04.03.2013, 21:10)
Дивлюсь ось зараз ТВі wacko

manomaxДата: Вторник, 05.03.2013, 21:43 | Сообщение # 178
гуру
Хи-хи-хи,откровения однако... happy Надо будет посмотреть эту программку,сами же о себе и говорят... biggrin То ли ещё будет... booze http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5136285f.html

valdekДата: Среда, 06.03.2013, 21:33 | Сообщение # 179
гуру
Хлопаки, вчора сусідка приходила (у неї ноут глюкнув) щоб побалакати із дочкою по скайпу, мала її в Дубаї купила квартиру в одній "свічці" на 14 поверсі , так та нам трохи камерою поводила, провела так-сказать єкскурсію по райончику. Ну і там я вам скажу люди наче на якійсь другій планеті живуть, там все блін таке сучасне, я сказавби навіть майбутнє якесь, це просто наче якийсь фантастичний фільм дивишся . Каже є там музей де можна подивитися що там було років так з 30-40 тому - то це пустеля і верблюди із бабуїнами . Після цього аж моторошно стає в якій ми тут у нас дупі живемо. Поклацала піонерчика - ну там і каналів спортивних, а HD-ішних wacko

FagorДата: Среда, 06.03.2013, 21:43 | Сообщение # 180
гуру
Еще бы курортная точка, знаменитая на весь мир.

Поиск: