Говорилка абонентов Viasat (часть 9)
|
|
Fagor | Дата: Воскресенье, 03.03.2013, 18:12 | Сообщение # 166 |
гуру
Статус: Offline
| На цифре только 5 канал.Из новостей.
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 12:24 | Сообщение # 167 |
гуру
| Хороша стаття,особливо 2 останніх абзаца!.. Ссилки із футбол.уа вже боюсь сюди давати,бо там кроти... То я вже даю із сайту,на якому рекламується "Про Футбол",і там вже почали писати Реальні Речі про києвський Гранд!.. http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5133a1f2.html
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
barcelonenko | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 12:49 | Сообщение # 168 |
гуру
| Цитата (manomax) Ссилки із футбол.уа вже боюсь сюди давати,бо там кроти football.ua - прошахтарівський сайт Пфф, що за нісенітниця? Я читаю його "от корки до корки" щоденно, тому можу з впевненістю сказати, що цей сайт ніколи продонецьким не був.
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 15:32 | Сообщение # 169 |
гуру
| Цитата (manomax) і майже я там не чув інформації про якісь аварії... а ти не задумувався чому , може там такого набагато менше. Ось коли мені на початку 90-стих довелося пару трійку років у них проживати то запамяталося лиш один сюжет, коли фури із гуманітарною допомогою від польської громади були направлені до казахських польських переселенців (видатна робота Сталіна перед війною 1941 року примусово переселяти народи глибоко в совєтську глубинку із приєднанних начебто російських територій) і там при пограбуванні був підстреленний водій поляк, то тоді мало чи не на всих каналах тв і фм станціях тільки про це і говорили, мов як це так, цеж не якась там торгівля, а гуманітарка для людей . На що я був так здивавоний,ну на їх реакцію, бо знав що звична справа була у нас це рекету на дорогах зупиняти фури і навіть легковики і брати мзду за проїзд, а хто не корився той і отримував або біту або біту+кулю + конфіскат.Добавлено (04.03.2013, 14:32) ---------------------------------------------
Цитата (lubhto) Если память не изменяет,то это и было причиной его бесполезного появления в Шахтере. Как в Бесприданнице-Так не доставайся же ты никому! "бывает так что и какают везде, не замечая ...... " - что безпамперсов.
|
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 15:50 | Сообщение # 170 |
гуру
| Цитата (barcelonenko) Пфф, що за нісенітниця?
Тут на нього повісили ярлик "кроторесурс"... Добавлено (04.03.2013, 14:50) ---------------------------------------------
Цитата (valdek) а ти не задумувався чому , може там такого набагато менше.
Дороги там звичайно набагато Кращі,я здивувався коли побачив ремонтні роботи на просто ідеальних трасах (як на мій погляд)...Різниця особливо відчутна,коли перетнути кордон... Усьо Другоє,і дороги,і хати,і подекуди діти босоногі бігають та мішки з картоплею і пластикові відра з яблуками обабіч дороги стоять...Можливо я такий впєчатлітельний,ось уже підїжджаючи до Львова хати кращі,ніж у Польщі на такій самій відстані...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 16:00 | Сообщение # 171 |
гуру
| Цитата (manomax) ось уже підїжджаючи до Львова хати кращі,ніж у Польщі на такій самій відстані... а-га, і джипи під кожною такою хатою стоять це не то шо в Польщі . Это кстати точно правда на 100% . Ты видать наверное из своего "царского села" заслуженных таможенников не выезджаешь и ничего не видишь вокруг , раз так россуждаешь.
Сообщение отредактировал valdek - Понедельник, 04.03.2013, 16:01 |
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 16:10 | Сообщение # 172 |
гуру
| Та у Польщі депутати на роверах їздять у Раду... Так що по машинам,то у наших містах дорогих Точно по-більше ніж у поляків...Зате в Польщі люди можуть більше дозволити собі купувати нові авто,на відміну від нас...де більшість--це б/у...
|
|
| |
AlexUA | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 17:12 | Сообщение # 173 |
гуру
| Цитата (manomax) Короче,большинство смотрят как раз новости "ТСН","Интера"...рейтинги соответствующие...
Да , правда. Но насчет того, что не все могут смотреть , вижу кучу примеров когда у людей они есть , а они все равно смотрят "ТСН", "Интер" и т.д.
|
|
| |
Punknatanke | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 18:31 | Сообщение # 174 |
гуру
| мне нравится ТСН, а Подробности - голяк!
p.s.: а Соломійка Вітвіцька - гарнюня! :Р
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 20:58 | Сообщение # 175 |
гуру
| Аналогічно перше ТСН і NEWS ONE , ну а для піднятя тонусу 5-тий + ТВі, а решта, Інтер і сателіти гонят порожняк . Для душі слухаю Гену Балашова на Business i частково РБК, а по вихідним "Эхо Москвы" на RTVi чередую з "Дождём" . Часом люблю передивлятися поляцькі та німецькі новини особливо тиждневі огляди. Добавлено (04.03.2013, 19:58) --------------------------------------------- О-о, нарешті для Львова нового головуючого прислали, правильного. дивлюся ТСН .
Сообщение отредактировал valdek - Понедельник, 04.03.2013, 20:35 |
|
| |
manomax | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 21:11 | Сообщение # 176 |
гуру
| Я признаю і голосую тіко за Садового!.. Кого б не прислали,все рівно буде Нашого Мера слухатись...
|
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 04.03.2013, 22:10 | Сообщение # 177 |
гуру
| Як сказать, як сказать, он по Криму теж наче все так "як книжка пише", а виходить то па ...... . Добавлено (04.03.2013, 21:10) --------------------------------------------- Дивлюсь ось зараз ТВі
|
|
| |
manomax | Дата: Вторник, 05.03.2013, 21:43 | Сообщение # 178 |
гуру
| Хи-хи-хи,откровения однако... Надо будет посмотреть эту программку,сами же о себе и говорят... То ли ещё будет... http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5136285f.html
|
|
| |
valdek | Дата: Среда, 06.03.2013, 21:33 | Сообщение # 179 |
гуру
| Хлопаки, вчора сусідка приходила (у неї ноут глюкнув) щоб побалакати із дочкою по скайпу, мала її в Дубаї купила квартиру в одній "свічці" на 14 поверсі , так та нам трохи камерою поводила, провела так-сказать єкскурсію по райончику. Ну і там я вам скажу люди наче на якійсь другій планеті живуть, там все блін таке сучасне, я сказавби навіть майбутнє якесь, це просто наче якийсь фантастичний фільм дивишся . Каже є там музей де можна подивитися що там було років так з 30-40 тому - то це пустеля і верблюди із бабуїнами . Після цього аж моторошно стає в якій ми тут у нас дупі живемо. Поклацала піонерчика - ну там і каналів спортивних, а HD-ішних
|
|
| |
Fagor | Дата: Среда, 06.03.2013, 21:43 | Сообщение # 180 |
гуру
| Еще бы курортная точка, знаменитая на весь мир.
|
|
| |