[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: DIDONE, yorick  
Говорилка абонентов Viasat (часть 9)
FagorДата: Пятница, 01.03.2013, 19:22 | Сообщение # 151
гуру
Статус: Offline
Динамо срочно нужен забивной форвард.Может и поможет чем то клубу.

Добавлено (01.03.2013, 18:22)
---------------------------------------------
А вот и комедия на пятничный вечер. biggrin
http://kinobanda.net/film/22951/

xron77Дата: Пятница, 01.03.2013, 22:05 | Сообщение # 152
профессионал
це тільки я такий,чи ще є індивідууми які задумуються над питанням ВСЕСВІТ.де кордони ВСЕСВІТУ? як все почалося?якщо маєте якісь цікаві ссилки,буду вдячний!
до речі,в сша вийшов скандальній серіал the following.подивившись пару серій,можу сказати,дійсно звіздец.переборщили з насиллям.і цей серіал летить по центральному телебаченню!світ зходить з розуму!

Добавлено (01.03.2013, 21:05)
http://www.fox.com/the-following/
ні,фільм цікавий.навіть дуже.повірте мені.алеж не стільки насилля? а потім дивуються чому стрілялина в школах?самі винні!

FagorДата: Пятница, 01.03.2013, 22:08 | Сообщение # 153
гуру
Цитата (xron77)
.де кордони ВСЕСВІТУ?

Не возможно в целом иметь представления о том,что не имеет объемов и границ.Да и не интересно,истины все равно никто не знает.А передачи не о чем,это только для рейтинга.

xron77Дата: Пятница, 01.03.2013, 22:21 | Сообщение # 154
профессионал
пане fagor.ви помиляєтесь.навіть в БІБЛІЇ сказано Є ПОЧАТОК,Є КІНЕЦЬ.АЛЬФА І ОМЕГА.хоча пан ейнштейн видав іншу формулу.простір і час-безкінечні.згоден.але ж кінець мусить бути!

FagorДата: Пятница, 01.03.2013, 22:30 | Сообщение # 155
гуру
Цитата (xron77)
кінець мусить бути

Что вы понимаете под этим словом?Если физическое ограничение вселенной,то оно также должно на что то опирается,это как искать конец математическим цифрам.

manomaxДата: Пятница, 01.03.2013, 23:20 | Сообщение # 156
гуру
Цитата (xron77)
але ж кінець мусить бути!

Ось тобі Знак і не забувай,що він рухається... happy http://ozera.files.wordpress.com/2010/03/8.jpg

Абонент Виасат 2010-2014г.
Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.

final_headshotДата: Суббота, 02.03.2013, 10:42 | Сообщение # 157
заслуженный специалист
Цитата (xron77)
це тільки я такий,чи ще є індивідууми які задумуються над питанням ВСЕСВІТ.де кордони ВСЕСВІТУ? як все почалося?якщо маєте якісь цікаві ссилки,буду вдячний!

можете посмотреть 8-серийный док. фильм от дискавери How the universe works

xron77Дата: Суббота, 02.03.2013, 12:41 | Сообщение # 158
профессионал
дякую

Добавлено (02.03.2013, 11:41)
знаєте хлопці,переглядаючи всі телеканали світу,можу ствердно сказати-такого беспрєдєла реклами як на укр тв ніде в світі нема.позорище!

manomaxДата: Суббота, 02.03.2013, 13:36 | Сообщение # 159
гуру
biggrin biggrin biggrin Я рідко дивлюсь рекламу,навіть на ТРК "Футбол"...А фільму із рекламами на наших національних каналах востаннє дивився десь у 2009... happy І ще одне хочу відмітити,рахую що люди які часто дивляться виключно нац.канали потроху можуть стати крейзі... biggrin Ось дивіться,на "Першому",а це з назви зрозуміло Перший Канал...часто крутять ідіотську росіянську передачу "Криве зеркало"... wacko КОМУ воно потрібне на українському каналі??? surprised surprised Якщо підсісти на політ.шоу...які регулярно крутить "Інтер","5 Канал","ТВІ","Перший"...також з'явиться бардак в мозгах... biggrin Там одні дискусії,наїзди один на других... wink Їдемо далі...КАРДИНАЛЬНО відрізняються українські новини від польських (можу порівняти)...У наших новинах ЗАВЖДИ (особливо ТСН) ставка робиться на аварії,смерті,насильство...практично Завжди про це розказують...це також визиває негатив,смуток у глядачів...На відміну від поляків,які можуть хвилин 5 розказувати про поляка--стрибуна з трампліна,який став Чемпіоном Світу (і це не у спортивних новинах)...Також роблять сюжети про досягнення поляків і майже я там не чув інформації про якісь аварії...типу водій наїхав і втік... wink Якщо й розказують про катастрофи,то там де багато жертв...а не про першу ліпшу аварію,які й так Кожного Дня стаються... wacko Короче українському піплу,який тільки й втикає ці канали створюють негативну ауру,яку вони сприймають і ходять із кислими рожами... biggrin А за розваги,тіпа пізнавальних,фільмових,спортивних каналів...де у глядача уже з'являється вибір і дурні передачі чи фільми із рекламами можна послати до сраки...потрібно платити денюжку...що скупа українська душа не завжди готова робити і у комментах багато школярів-неадекватів,які й бачуть Єдине Щастя..."2+2"...а "Футболи" ненавидять,бо вони їм просто недосяжні... dollar Як і Фільмові,Пізнавальні Канали... wink

BambulaДата: Суббота, 02.03.2013, 22:44 | Сообщение # 160
специалист
Ну неперевариваю Manomaxa,ну как он провильно сказал выше,не смотря на непереваривание, не могу не согласится.

FagorДата: Суббота, 02.03.2013, 22:47 | Сообщение # 161
гуру
С возвращением.

BambulaДата: Суббота, 02.03.2013, 22:59 | Сообщение # 162
специалист
Спасибо,но много писать не буду,надо ещё и работать.

AlexUAДата: Воскресенье, 03.03.2013, 15:29 | Сообщение # 163
гуру
Цитата (Bambula)
провильно сказал

ПрОвально сказал biggrin biggrin
Цитата (manomax)
КАРДИНАЛЬНО відрізняються українські новини від польських (можу порівняти)...У наших новинах ЗАВЖДИ (особливо ТСН) ставка робиться на аварії,смерті,насильство...практично Завжди про це розказують...це також визиває негатив,смуток у глядачів...На відміну від поляків,які можуть хвилин 5 розказувати про поляка--стрибуна з трампліна,який став Чемпіоном Світу (і це не у спортивних новинах)...Також роблять сюжети про досягнення поляків і майже я там не чув інформації про якісь аварії...типу водій наїхав і втік... Якщо й розказують про катастрофи,то там де багато жертв...а не про першу ліпшу аварію,які й так Кожного Дня стаються... Короче українському піплу,який тільки й втикає ці канали створюють негативну ауру,яку вони сприймають і ходять із кислими рожами...

Тут пожалуй соглашусь. Действительно новости жалкие у нас, но почему ты не упоминаешь о таких каналах как News 24 и News One? Всегда смотрю новости именно там.
Цитата (manomax)
Якщо підсісти на політ.шоу...які регулярно крутить "Інтер","5 Канал","ТВІ","Перший"...також з'явиться бардак в мозгах... Там одні дискусії,наїзди один на других...

А вот тут, как по мне, то немного не прав. Время от времени смотрю и ничего плохого в этом не вижу. Намного лучше смотреть это чем какой-то придурковатый фильм , сериал или какое-то реалити шоу. Ну тоесть то, что как правило показывают по тем каналам, по которым идут полит. ток-шоу.

BambulaДата: Воскресенье, 03.03.2013, 16:47 | Сообщение # 164
специалист
Цитата (Bambula)
провильно сказал

Прошу извинить-механическая ошибка...

manomaxДата: Воскресенье, 03.03.2013, 17:54 | Сообщение # 165
гуру
Цитата (AlexUA)
но почему ты не упоминаешь о таких каналах как News 24 и News One?

Это спутниковые каналы,хотя возможно они и есть в Цыфре (не проверял)...Короче,большинство смотрят как раз новости "ТСН","Интера"...рейтинги соответствующие... biggrin Названные тобой каналы,проевропейского хФормата а-ля "Евроньюс",но не все могут их смотреть... wacko

Поиск: