Каналы Футбол и Футбол +, настоящее и будущее
|
|
Fagor | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:04 | Сообщение # 676 |
гуру
Статус: Offline
| Я же указал что не Европа мы они не в счет. Добавлено (20.07.2013, 09:04) --------------------------------------------- Им бы наши реалии они бы все на сервера сели.
|
|
| |
manomax | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:06 | Сообщение # 677 |
гуру
| А КТО мы?..Азия?..Так там тоже дофига официальных абонентов сат.тв,и даже в России... Ведь подумай,НАФИГА 10 миллионов подключило "Триколор",думаю в курсах СКОЛЬКО они дерут вначале за свои тюнерки...купи се крутой Дрим и втыкай за 1 багс месяц этот "Трико" до посинения,ан нет 10 лямов съехало с катушек и подключилось официально...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
xron77 | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:09 | Сообщение # 678 |
профессионал
| я сьогодні ходив з дружиною в кіно.зал пустий.хоч сексом займайся.всі сидять у дома і нажираються перед монітором.світ котиться в інтернет безодню.в сша,вже такі монстри як hbo і showtime кажуть що вони зводять кінці з кінцями,бо старі абоненти відлючаються,а нові не прибавляються.для америки це шок.скоро обама виступить зі state of the union,хлопці хватить скачувати з інтернету
|
|
| |
manomax | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:12 | Сообщение # 679 |
гуру
| Хрон,та вроді що поки касові прибутки у Голлівуду окуповують їх витрати!.. Ти напевно ходив вночі,коли всі порядні американці дивляться бейсбол чи "Ігри престолів",йди на вихідні вдень...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
xron77 | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:18 | Сообщение # 680 |
профессионал
| Официальные абоненты спутниковых платформ... cool ти хочеш сказати що в україні 3 млн абонентів усіх взятих платформ? Добавлено (20.07.2013, 09:18) --------------------------------------------- для таких безтолкових як ти,у Денвері дибіл розстріляв 30 чоловіків у ночі.о 3ій годині ночі.ще сотням чудом вдалось уникнути цього звірства.
|
|
| |
manomax | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:21 | Сообщение # 681 |
гуру
| Протри очі,я писав що у Польщі 3млн. таких як я!.. В Україні взагалі небагато мають тарілки,достатньо пройтись по Львову і Перемишлю...Там блінн тарілка на тарілці висить,а у нас навіть тарілку не хочуть купити,хоча на свята українці гуляють не гірше (якщо не краще) від тих самих поляків...Але горілка--то святе і по 100грв. з кишені на алкоголь Без Проблеми!.. Добавлено (20.07.2013, 09:21) ---------------------------------------------
Цитата (xron77) для таких безтолкових як ти,у Денвері дибіл розстріляв 30 чоловіків у ночі.о 3ій годині ночі.
А звідки ти взяв,що саме таких як я...ти був в курсах що то за малий...чи може він звернення записав "Тепер вам Піпець через Маномакса--абонента клятого Віасата!.."
|
|
| |
xron77 | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:29 | Сообщение # 682 |
профессионал
| ігор,що такого інноваційного подарував віасат?якісь супер екзлюзивні канали,якийсь супер екслюзивний спорт.я хотів сказати що може дівчат там люблять якось по інакшому.алеж я забув що ненька україна каже ні-ні. питання що7 що я неможу нати на халяву?Добавлено (20.07.2013, 09:29) --------------------------------------------- я мав на увазі,що тут люди ходять у кіно не дивлячись на час. так ось і треба рівнятись на польщу.я перед тим щось не те написав!
|
|
| |
manomax | Дата: Суббота, 20.07.2013, 09:53 | Сообщение # 683 |
гуру
| У тебе бачення із твого власного боку,яке ти вважаєш Самим Правильним і Вигідним для себе!.. Я ж розумію навіть тих хто підключає шару...До прикладу людей,у яких сімейні витрати не дозволяють оплатити офіційну підписку...Чи люди у прикордонних областях до прикладу мають родичів у Польщі,Румунії,Угорщині і їм ця мова така ж близька,а в Україні ну НІЯК не підключать до Цифри+ чи Діджи ТВ... Але якщо у тебе бабок вистачає і ти кайфуєш від того що дивишся Нтв+ за 5 багсів,особисто я вважаю клінічним випадком і генною модифікацією особистості через невелику віддаль від Чорнобильської зони... Добавлено (20.07.2013, 09:53) --------------------------------------------- Ти,Андрій,у нас представник із-за океану...то у вас там Інші Реалії,там "Віасат.УА" нема,як і "Екстри" з "Либедьом",то крутитесь як можете... До прикладу я пам'ятаю ти давав ссилку на сайт із онлайном польських телеканалів...Хороший сайт,жив би у США,скористався ним...Проте й там офіційно потрібно заплатити,на місяць 50грв...Хороша ціна як на онлайн... Думаю багато поляків чи тих кому подобаються ці канали у різних країнах світу дивляться саме так...
|
|
| |
xron77 | Дата: Суббота, 20.07.2013, 10:16 | Сообщение # 684 |
профессионал
| через невелику віддаль від Чорнобильської зони... biggrin biggrin
ну і до чого це? комплекс меншовартості? а сайт і дійсно гарній.мій любимий.хоча моя дружина носом крутить.вона ледве українську вивчила,а тут щей польська
|
|
| |
manomax | Дата: Суббота, 20.07.2013, 10:26 | Сообщение # 685 |
гуру
| Ну окей,вивчайте!.. Я ангЕльську фіг вже вивчу,хоча якщо б опинився серед туземців то щось би ляпнув "Ай вонт ю хот-дог",як на перший раз...
|
|
| |
xron77 | Дата: Суббота, 20.07.2013, 10:36 | Сообщение # 686 |
профессионал
| ну майже.тільки не розумію дечого Добавлено (20.07.2013, 10:36) --------------------------------------------- завтра у суботу,подивлюсь з дружиною наш улюблений фільм АНАЛИЗИРУЙ ЄТО.фильм на всі часи!
|
|
| |
Fagor | Дата: Суббота, 20.07.2013, 12:13 | Сообщение # 687 |
гуру
| Цитата (manomax) А КТО мы?..Азия?..Так там тоже дофига официальных абонентов сат.тв,и даже в России... Ведь подумай,НАФИГА 10 миллионов подключило "Триколор",думаю в курсах СКОЛЬКО они дерут вначале за свои тюнерки...купи се крутой Дрим и втыкай за 1 багс месяц этот "Трико" до посинения,ан нет 10 лямов съехало с катушек и подключилось официально... В Европе пиратят не меньше нашего брата,ты считаешь для чего на серверах иностранные пакеты,французы Греки,Немцы,Итальянцы.Да для них самых,один технарь с гомельсата (сервер),писал что подключают аж бегом. Пиратов и офицыалов везде поровну.Я еще за зомбоящик платить буду,заняться больше нечем.
|
|
| |
xron77 | Дата: Суббота, 20.07.2013, 12:16 | Сообщение # 688 |
профессионал
| верняк!
|
|
| |
manomax | Дата: Суббота, 20.07.2013, 13:24 | Сообщение # 689 |
гуру
| Цитата (Fagor) Я еще за зомбоящик платить буду,заняться больше нечем.
Ты итак платишь,но только пиратам!.. К примеру у поляков не знаю как сейчас но 2 года назад был телефон а-ля 0-800,даже по телику рекламировали "краднешь",типа воруешь...И по этому телефону ничего не надо было,только сказать адресс где живёт этот человек...Приехали,тюнерок забрали,на первый раз выписали штраф ровный 1.5тыс.гривень...Как думаешь,купит этот чел. новый тюнер и подключит шару?..
|
|
| |
Fagor | Дата: Суббота, 20.07.2013, 13:30 | Сообщение # 690 |
гуру
| Дак кто же знает,и документ на вход кто даст,без повода. Добавлено (20.07.2013, 13:30) --------------------------------------------- Здесь тоже пугают,но что толку. http://faq.digital-tv.com.ua/viewtop....#p15667
|
|
| |