Вот интересные факты с веб-конференции будущих комментаторов на ICTV: Чи можете Ви вплинути на керівництво каналу, щоб трансляції йшли в форматі 16:9, такому, як у всьому світі знімають футбол. Тому що набридло дивитись, як мяч або гравець з мячем в динаміці випадає за кадр.
Відповідь:
Вацко: Нажаль, не можемо.
Орест: У нас є проблема — те, що 52% глядачів мають телевізор 3:4. Ми вирішили взяти золоту середину, і трансляція буде у форматі 14:9.
Ви на Поверхность TV зарплатню отримуєте кожен місяць, або за кожний коментований матч ? І якщо Ви отримуєте за кожний матч, то впливая, який саме Ви чемпіонат коментуєте? Чи всі чемпіонати однаково оплачуються? і чи буде відрізнятися зарплатня від статуса матча? І скільки, якщо, звичайно, не секрет.
Відповідь:
Вацко: Найкраще питання! Платять за місяць. Якби ми отримували за кількість матчів, то я б зараз на Ролс-Ройсі зараз їздив, а Діма літав би на вертольоті.
Доброго Вам дня!Козаки,у мене до Вас таке запитання:розкажiть про найкурйознiшу трансляцiю (якщо така була) у Вашому життi.
Відповідь:
Джулай: Нуууууу. Кому курйозно, а кому і ні. Це завжди пов’язано з якимись технічними проблемами.
Вацко: Переважно, коли курйозні випадки трапляються, то коментаторові найменше хочеться сміятися.
Босянок: Я розкажу про свій останній випадок у Японії на Чемпіонаті світу. Я забув закрутити «ручку», і в цей час співали гімн України. Всі почули, як я співав гімн разом з усіма.
Вацко: Зате рейтинг був надзвичайним
Усі вмикали повтори і слухали, як Босянок співає гімн.
Чи правда, що збірна України поїде в ПАР замість збірної Греції? Якщо так, то як думаєте, чи зуміємо ми повторити успіх Данії у 1992 році?
Відповідь:
Вацко: Збірна України поїде в ПАР замість збірної Греції тоді, коли усі футболісти і тренери України зберуть 10 кришечок якогось там напою і виграють туристистичну путівку. Ось тоді вона поїде у Грецію.
Джулай: А що їм там робити?! Там і так вистачає команд, які не вміють грати у футбол, зокрема і збірна Греції. 90% представників Європи – це залізні дроворуби, навіщо там ще збірна України?!
Когда будет программа Libero или что то похожее ? Сможет ли Аргентина выиграть ЧС ? Кто фавориты для вас ? Спасибо !
Відповідь:
Вацко: Це програма, яку ми трьох робили на каналі Спорт 1.
Босянок: Якщо буде канал "Спорт 1" - буде програма Libero (вільна позиція).
Вот,над последним ответом стоит задуматся,слишко много всего и сразу потеряли спортивные каналы "Поверхности"...