[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: DIDONE, yorick  
О спорте на каналах Viasat (часть 3).
manomaxДата: Среда, 06.03.2013, 00:55 | Сообщение # 571
гуру
Статус: Offline
Цитата (yorick)
МГУ предложило Фирташу&Co перекупить права на показ матчей сборной. Фигурируют суммы более $20 лямов.

Идиотизм или откат... biggrin Нафига им этот год сборной,если к следующему Евро будет итак Новый Тендер от ФФУ,и можна купить Новый Отборочный цыкл и ни у кого не надо перекупать...А если денег девать некуда,то положите в Суиз Агриколь и когда УЕФА будет продавать права на еврокубки думаю 20 лямов сгодятся... dollar biggrin

Добавлено (05.03.2013, 23:55)
---------------------------------------------
Немцы радуются,поляки радуются...да и нам плакать не стоит... biggrin Б.Д. рассправлялась 2 Сезона со всеми подряд в Германии+с Реалом и Ман.Сити... cool

Абонент Виасат 2010-2014г.
Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.

barcelonenkoДата: Среда, 06.03.2013, 11:57 | Сообщение # 572
гуру
http://www.footboom.com/ukraini....ym.html
интервью с "мэтром" украинского комментаторского цеха Савэлием
особенно меня повеселила эта его фраза "Я люблю коментаторів, які здатні дотепне слівце вставити, свою думку висловити, адже сам був таким". biggrin
Вспоминаешь комментарии Савэлия, Дэрэпы, Сэмэнэнка и даже посаны с 2+2 да и тот же Круторогов кажутся на их фоне гениями комментирования.

manomaxДата: Среда, 06.03.2013, 13:58 | Сообщение # 573
гуру
Я радий що ці совкові коментатори відійшли у небуття... hello Пам'ятаю,що "Динамо" де-який час коментував грузин,який вже помер,Махарадзе вроді...ось він мені дійсно подобався...а Савелій,Дерепа,Симоненко...ЗАВЖДИ хвалили "Динамо",і навіть коли воно грало ніяк,особливо в Європі...то все одно хвалили... wacko Коментарів "Динамо" у СССР я просто не пам'ятаю,то не знаю хто там коментував...хіба-що поритися в неті,за для цікавості...можливо є там "Динамо"-"Спартак",1988... biggrin

barcelonenkoДата: Среда, 06.03.2013, 15:41 | Сообщение # 574
гуру
Цитата (manomax)
совкові коментатори відійшли у небуття...

ще старший Щербачов час від часу коментує на 2+2, і як казав Циганик, і цього року він буде працювати на деких матчах в парі з молоденькими коментаторами, так сказати досвід буде передавати молодшому поколінню blahblah gossip bag

MehanikДата: Среда, 06.03.2013, 15:57 | Сообщение # 575
гуру
Цитата (manomax)
Пам'ятаю,що "Динамо" де-який час коментував грузин,який вже помер,Махарадзе вроді...

Коте Махарадзе. Хороший був коментатор. Правда я не так багато матчів пам'ятаю з його коментаторством, але що мені запам'яталось, так це те, що він навіть «скучний на полі матч» міг зробити цікавим.

Абонент XTRA TV c 02.11.11
Абонент Viasat с 26.09.09 по 02.11.11. Пакет Престижный 99

barcelonenkoДата: Среда, 06.03.2013, 16:31 | Сообщение # 576
гуру
источник тот еще, но все же...
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після програшу "Боруссії" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів прийняв рішення по закінченні сезону залишити донецьку команду.
http://www.champion.com.ua/football/2013/03/6/526412/

manomaxДата: Среда, 06.03.2013, 20:40 | Сообщение # 577
гуру
Програли Дійсно Сильній Команді,Чемпіону Німеччини...ось минулого року Клуб по статусу звичайно Вищий ніж "Шахтар","Манчестер Юнайтед" влетів "Базелю",оце Реальна Ганьба,і нічого--старичок Алекс тренує... happy Я не бачу ніякої катастрофи,ну хіба що Ахметов бітами пофігарив де-кілька авто у Кіршах... biggrin

valdekДата: Среда, 06.03.2013, 20:53 | Сообщение # 578
гуру
Цитата (manomax)
Я не бачу ніякої катастрофи,ну хіба що Ахметов бітами пофігарив де-кілька авто у Кіршах...

шо о-опять , ну тоді почнуть розбігатися гравці по деревах biggrin Do 3:0 Do - як бальзам на душу smile

Сообщение отредактировал valdek - Среда, 06.03.2013, 20:55

manomaxДата: Среда, 06.03.2013, 21:07 | Сообщение # 579
гуру
Цитата (valdek)
Do 3:0 Do - як бальзам на душу

Є як є,якщо б ще "Динамо" програло у плей-офф Ліги Чемпіонів...тоді думаю у "Кривбаса" виграли Без Проблем... happy

Добавлено (06.03.2013, 20:03)
Тільки-що почув на свої вуха,як Алієв розповідав про свою поїздку у ресторан із Мілею перед Кубком України із "Шахтарем"... booze happy

Добавлено (06.03.2013, 20:07)
Дивлюсь "Ніч Ліги Чемпіонів",Сабо не міг заснути вчора,та чого?.. surprised Провели Відмінну Єврокомпанію,вибили "Челсі"...вроді Леоненко вчора сказав і я можу із ним погодитись...команді із Чемпіонату України чи Росії НЕ ПІД СИЛУ виграти Лігу Чемпіонів,через те що "Шахтар" майже ніхто не пресує і вони НЕ ВМІЮТЬ просто грати в обороні,а тільки атакують...Якщо їм хтось і заб'є в Україні,то вони плюнуть на пропущений гол...так як в атаці заб'ють більше... cool

valdekДата: Среда, 06.03.2013, 21:10 | Сообщение # 580
гуру
Цитата (manomax)
Є як є
звичайно ,але здається що це повторюється .
Цитата (manomax)
Тільки-що почув на свої вуха,як Алієв розповідав про свою поїздку у ресторан із Мілею перед Кубком України із "Шахтарем"...

живі люди, а що, може після того щей виграли biggrin цікаво що будуть далі робити?Hу в чемпі всеж уже зрозуміло - невже полізуть у чемпіонат об'єднанних офшорів, у СНГ ?

Сообщение отредактировал valdek - Среда, 06.03.2013, 21:17

manomaxДата: Среда, 06.03.2013, 21:20 | Сообщение # 581
гуру
Туди якщо й полізуть--то Усім Караваном... biggrin Поки що це не актуально,і думаю "газовщикам" буде Важко дістати право від УЄФА чи ФІФА,до осені 2015... wink

valdekДата: Среда, 06.03.2013, 21:55 | Сообщение # 582
гуру
Цитата (manomax)
Туди якщо й полізуть--то Усім Караваном...
та ну їх, буду тоді глядєть на американський футбол

barcelonenkoДата: Среда, 06.03.2013, 22:43 | Сообщение # 583
гуру
Цитата (manomax)
Тільки-що почув на свої вуха,як Алієв розповідав про свою поїздку у ресторан із Мілею перед Кубком України із "Шахтарем"...

вот еще одни откровения
http://football.ua/ukraine/news/196115.html#page10
Блохин часто акцентирует внимание на том, каким игроком он был в свое время, однако заслуживать доверие коллектива нужно другими вещами. Я вам могу сказать, что большинство футболистов из нынешнего состава Динамо откровенно недолюбливает главного тренера.

valdekДата: Среда, 06.03.2013, 23:04 | Сообщение # 584
гуру
Цитата (barcelonenko)
что большинство футболистов из нынешнего состава Динамо откровенно недолюбливает главного тренера.
ух ты , теперь видно все оставшиеся силёнки на плевки в сторону опонентов направят . Невжей такі вони впевнені що у них літаки справні, а то всяке буває, буває що інколи і ту-ту. А ще буває хто бочку починає котити - то того нею і придавлює .

barcelonenkoДата: Четверг, 07.03.2013, 13:31 | Сообщение # 585
гуру
Цитата (valdek)
все оставшиеся силёнки на плевки в сторону опонентов направят

кто именно направит?
что касается этого интервью, то это - эксклюзив от football.uа - явно не продонецкого сайта
раньше Милевский почти то же говорил в телефонном разговоре с русским пранкером, который разводил Милю по телефону, представившись Карпиным
Не знаю что ты такое куришь. что тебе всякие заговоры мерещатся
Цитата (valdek)
живі люди, а що, може після того щей виграли

влетели 2-0 в финале КУ ШД

Добавлено (07.03.2013, 11:29)
Канал "2+2" решил расстаться с Глывинским http://sport.lb.ua/footbal....article
http://sport.lb.ua/footbal....gn=more

Добавлено (07.03.2013, 12:31)
Тренер Динамо Ребров о своем бывшем партнере, а ныне "эксперте" на 2+2 Леоненко:
Да вы меньше читайте Виктора Леоненко! Он утром встал, ему кто-то не понравился, он может его тут же вдребезги разбить. Наверное, за это его и держат на телеканале, чтобы он кого-то критиковал, и очень жестко. Но опытные и грамотные болельщики не обращают на него никакого внимания. Потому что это человек, который просто несет свое мнение непонятно куда.
http://www.sportsdaily.ru/article....i-54585

Сообщение отредактировал barcelonenko - Четверг, 07.03.2013, 12:34

Поиск: