О спорте на каналах Viasat (часть 3).
|
|
manomax | Дата: Среда, 06.03.2013, 00:55 | Сообщение # 571 |
гуру
Статус: Offline
| Цитата (yorick) МГУ предложило Фирташу&Co перекупить права на показ матчей сборной. Фигурируют суммы более $20 лямов.
Идиотизм или откат... Нафига им этот год сборной,если к следующему Евро будет итак Новый Тендер от ФФУ,и можна купить Новый Отборочный цыкл и ни у кого не надо перекупать...А если денег девать некуда,то положите в Суиз Агриколь и когда УЕФА будет продавать права на еврокубки думаю 20 лямов сгодятся... Добавлено (05.03.2013, 23:55) --------------------------------------------- Немцы радуются,поляки радуются...да и нам плакать не стоит... Б.Д. рассправлялась 2 Сезона со всеми подряд в Германии+с Реалом и Ман.Сити...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
barcelonenko | Дата: Среда, 06.03.2013, 11:57 | Сообщение # 572 |
гуру
| http://www.footboom.com/ukraini....ym.html интервью с "мэтром" украинского комментаторского цеха Савэлием особенно меня повеселила эта его фраза "Я люблю коментаторів, які здатні дотепне слівце вставити, свою думку висловити, адже сам був таким". Вспоминаешь комментарии Савэлия, Дэрэпы, Сэмэнэнка и даже посаны с 2+2 да и тот же Круторогов кажутся на их фоне гениями комментирования.
|
|
| |
manomax | Дата: Среда, 06.03.2013, 13:58 | Сообщение # 573 |
гуру
| Я радий що ці совкові коментатори відійшли у небуття... Пам'ятаю,що "Динамо" де-який час коментував грузин,який вже помер,Махарадзе вроді...ось він мені дійсно подобався...а Савелій,Дерепа,Симоненко...ЗАВЖДИ хвалили "Динамо",і навіть коли воно грало ніяк,особливо в Європі...то все одно хвалили... Коментарів "Динамо" у СССР я просто не пам'ятаю,то не знаю хто там коментував...хіба-що поритися в неті,за для цікавості...можливо є там "Динамо"-"Спартак",1988...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
barcelonenko | Дата: Среда, 06.03.2013, 15:41 | Сообщение # 574 |
гуру
| Цитата (manomax) совкові коментатори відійшли у небуття... ще старший Щербачов час від часу коментує на 2+2, і як казав Циганик, і цього року він буде працювати на деких матчах в парі з молоденькими коментаторами, так сказати досвід буде передавати молодшому поколінню
|
|
| |
Mehanik | Дата: Среда, 06.03.2013, 15:57 | Сообщение # 575 |
гуру
| Цитата (manomax) Пам'ятаю,що "Динамо" де-який час коментував грузин,який вже помер,Махарадзе вроді...
Коте Махарадзе. Хороший був коментатор. Правда я не так багато матчів пам'ятаю з його коментаторством, але що мені запам'яталось, так це те, що він навіть «скучний на полі матч» міг зробити цікавим.
Абонент XTRA TV c 02.11.11 Абонент Viasat с 26.09.09 по 02.11.11. Пакет Престижный 99
|
|
| |
barcelonenko | Дата: Среда, 06.03.2013, 16:31 | Сообщение # 576 |
гуру
| источник тот еще, но все же... Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після програшу "Боруссії" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів прийняв рішення по закінченні сезону залишити донецьку команду. http://www.champion.com.ua/football/2013/03/6/526412/
|
|
| |
manomax | Дата: Среда, 06.03.2013, 20:40 | Сообщение # 577 |
гуру
| Програли Дійсно Сильній Команді,Чемпіону Німеччини...ось минулого року Клуб по статусу звичайно Вищий ніж "Шахтар","Манчестер Юнайтед" влетів "Базелю",оце Реальна Ганьба,і нічого--старичок Алекс тренує... Я не бачу ніякої катастрофи,ну хіба що Ахметов бітами пофігарив де-кілька авто у Кіршах...
|
|
| |
valdek | Дата: Среда, 06.03.2013, 20:53 | Сообщение # 578 |
гуру
| Цитата (manomax) Я не бачу ніякої катастрофи,ну хіба що Ахметов бітами пофігарив де-кілька авто у Кіршах... шо о-опять , ну тоді почнуть розбігатися гравці по деревах Do 3:0 Do - як бальзам на душу
Сообщение отредактировал valdek - Среда, 06.03.2013, 20:55 |
|
| |
manomax | Дата: Среда, 06.03.2013, 21:07 | Сообщение # 579 |
гуру
| Цитата (valdek) Do 3:0 Do - як бальзам на душу
Є як є,якщо б ще "Динамо" програло у плей-офф Ліги Чемпіонів...тоді думаю у "Кривбаса" виграли Без Проблем... Добавлено (06.03.2013, 20:03) --------------------------------------------- Тільки-що почув на свої вуха,як Алієв розповідав про свою поїздку у ресторан із Мілею перед Кубком України із "Шахтарем"... Добавлено (06.03.2013, 20:07) --------------------------------------------- Дивлюсь "Ніч Ліги Чемпіонів",Сабо не міг заснути вчора,та чого?.. Провели Відмінну Єврокомпанію,вибили "Челсі"...вроді Леоненко вчора сказав і я можу із ним погодитись...команді із Чемпіонату України чи Росії НЕ ПІД СИЛУ виграти Лігу Чемпіонів,через те що "Шахтар" майже ніхто не пресує і вони НЕ ВМІЮТЬ просто грати в обороні,а тільки атакують...Якщо їм хтось і заб'є в Україні,то вони плюнуть на пропущений гол...так як в атаці заб'ють більше...
|
|
| |
valdek | Дата: Среда, 06.03.2013, 21:10 | Сообщение # 580 |
гуру
| звичайно ,але здається що це повторюється . Цитата (manomax) Тільки-що почув на свої вуха,як Алієв розповідав про свою поїздку у ресторан із Мілею перед Кубком України із "Шахтарем"... живі люди, а що, може після того щей виграли цікаво що будуть далі робити?Hу в чемпі всеж уже зрозуміло - невже полізуть у чемпіонат об'єднанних офшорів, у СНГ ?
Сообщение отредактировал valdek - Среда, 06.03.2013, 21:17 |
|
| |
manomax | Дата: Среда, 06.03.2013, 21:20 | Сообщение # 581 |
гуру
| Туди якщо й полізуть--то Усім Караваном... Поки що це не актуально,і думаю "газовщикам" буде Важко дістати право від УЄФА чи ФІФА,до осені 2015...
|
|
| |
valdek | Дата: Среда, 06.03.2013, 21:55 | Сообщение # 582 |
гуру
| Цитата (manomax) Туди якщо й полізуть--то Усім Караваном... та ну їх, буду тоді глядєть на американський футбол
|
|
| |
barcelonenko | Дата: Среда, 06.03.2013, 22:43 | Сообщение # 583 |
гуру
| Цитата (manomax) Тільки-що почув на свої вуха,як Алієв розповідав про свою поїздку у ресторан із Мілею перед Кубком України із "Шахтарем"... вот еще одни откровения http://football.ua/ukraine/news/196115.html#page10 Блохин часто акцентирует внимание на том, каким игроком он был в свое время, однако заслуживать доверие коллектива нужно другими вещами. Я вам могу сказать, что большинство футболистов из нынешнего состава Динамо откровенно недолюбливает главного тренера.
|
|
| |
valdek | Дата: Среда, 06.03.2013, 23:04 | Сообщение # 584 |
гуру
| Цитата (barcelonenko) что большинство футболистов из нынешнего состава Динамо откровенно недолюбливает главного тренера. ух ты , теперь видно все оставшиеся силёнки на плевки в сторону опонентов направят . Невжей такі вони впевнені що у них літаки справні, а то всяке буває, буває що інколи і ту-ту. А ще буває хто бочку починає котити - то того нею і придавлює .
|
|
| |
barcelonenko | Дата: Четверг, 07.03.2013, 13:31 | Сообщение # 585 |
гуру
| Цитата (valdek) все оставшиеся силёнки на плевки в сторону опонентов направят кто именно направит? что касается этого интервью, то это - эксклюзив от football.uа - явно не продонецкого сайта раньше Милевский почти то же говорил в телефонном разговоре с русским пранкером, который разводил Милю по телефону, представившись Карпиным Не знаю что ты такое куришь. что тебе всякие заговоры мерещатсяЦитата (valdek) живі люди, а що, може після того щей виграли влетели 2-0 в финале КУ ШД
Добавлено (07.03.2013, 11:29) --------------------------------------------- Канал "2+2" решил расстаться с Глывинским http://sport.lb.ua/footbal....article http://sport.lb.ua/footbal....gn=moreДобавлено (07.03.2013, 12:31) --------------------------------------------- Тренер Динамо Ребров о своем бывшем партнере, а ныне "эксперте" на 2+2 Леоненко: Да вы меньше читайте Виктора Леоненко! Он утром встал, ему кто-то не понравился, он может его тут же вдребезги разбить. Наверное, за это его и держат на телеканале, чтобы он кого-то критиковал, и очень жестко. Но опытные и грамотные болельщики не обращают на него никакого внимания. Потому что это человек, который просто несет свое мнение непонятно куда. http://www.sportsdaily.ru/article....i-54585
Сообщение отредактировал barcelonenko - Четверг, 07.03.2013, 12:34 |
|
| |