Говорилка абонентов Viasat (часть 5)
|
|
yorick | Дата: Среда, 02.06.2010, 20:57 | Сообщение # 46 |
гуру
Статус: Offline
| Вопрос, на самом деле - совершенно в другой плоскости нужно рассматривать. По тенденции, всё тихо идёт к тому, что деньги у П+ постепенно иссякают. Год за годом теряется эксклюзив на освещение мэйджорных чемпионатов на её борту. В этой ситуации, мне видится только одно (то, к чему оператора исподволь подталкивет имеющее место быть крыло в его руководстве - продажа его активов Газмяс). Частично это видение уже реализовано запуском их проекта "Старт" (про кодировку - не нужно напоминать, надеюсь?). Сие приведёт в долгосрочной перспективе к исчезанию П+ как самостоятельного оператора DTH на украинском рынке и неизбежное слияние его с НТТ (сиречь - с +++). А это, в свою очередь, негативно скажется на общем состоянии отрасли, ибо конкуренция в рыночном мире - великая сила...
OLED Panasonic TX-65HZ980E; Pioneer LX-5090; Vu+ Duo 4K; AX HD61 4K; DM8000; TOROIDAL T90; Triax 1.1, Strong SRT-DM2100 (90*E-30*W), many different cards&CAM's (incl. PRO) for Pay TV Желаю, чтобы у Вас сбылось то, чего Вы желаете другим!
|
|
| |
RamssesX | Дата: Среда, 02.06.2010, 23:44 | Сообщение # 47 |
заслуженный специалист
| Quote (yorick) Сие приведёт в долгосрочной перспективе к исчезанию П+ как самостоятельного оператора DTH на украинском рынке и неизбежное слияние его с НТТ (сиречь - с +++). А это, в свою очередь, негативно скажется на общем состоянии отрасли, ибо конкуренция в рыночном мире - великая сила... Підтримую! Не можна потирати руки, коли якась компанія терпить крах, навіть якщо вона твій прямий конкурент! Чому? Тому, що вона ще більш підкріпить негатив до платного супутникового тб!!! Якщо П+ проковтне НТВ+ ми отримаємо такого конкурента, що він ВІАСАТ вімне в багно по самі вуха зважаючи на палке кохання нашого пРЕЗИДЕНТА до москалів!!! І тоді потирання долонь перетвориться у почухування потилиці! Медіапростір України для братів наших старших - це не займане поле, через це поле можна втирати лохам пурген і видавати його за цукерку, можна переписувати історію і .......... Тому такий ласий шматок медіа вони звісно захотять прибрати до своїх пазурів. Порівняйте ВІАСАТ Україна і НТВ+ - слон і моська!!!
|
|
| |
manomax | Дата: Среда, 02.06.2010, 23:51 | Сообщение # 48 |
гуру
| Чем не вариант,Гм...вполне может быть... Вот только я помню,как в 2006 году П+ очень сильно хотела заполучить эксклюзивность каналов НТВ+...читал даже материал в "Телеспутнике",и неожиданно для господина Самойленка НТВ выбрало личный путь продвижения на рынок Украины,через никому неизвестную компанию НТТ...Логика русских присутствует,бабки капают напряму в их карман...да вот только абонентов,как кот наплакал... Обида на НТВ обидой,и вышеуказаный вариант вполне реален...Мне лично хотелось бы,чтобы П+ купил кто угодно,только не русские,зачем нам большая филия НТВ в Украине...другое дело,что никто кроме русских денег за П+ возможно и не заплатит...Патовая ситуация...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
RamssesX | Дата: Четверг, 03.06.2010, 00:04 | Сообщение # 49 |
заслуженный специалист
| Я б хотів бачити на Українському медійному ринку поляків!!! Поляки в кризу показують стабільний ріст абонентської бази, методи залучення абонентів - прозорі та відповідають християнській моралі. Поляки як могли так і тягли нас за вуха в Європу, але........ Може хоч якісний медіа продукт принесуть нам в Україну?!
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 03.06.2010, 00:18 | Сообщение # 50 |
гуру
| Quote (RamssesX) Якщо П+ проковтне НТВ+ ми отримаємо такого конкурента, що він ВІАСАТ вімне в багно по самі вуха Не плачте наперід,не все так просто...Віасат є й у Росії,і там у нього є прихильники...А український Віасат сильніший за "Радугу" по якості пакету...А при мудрій політиці,і зниженні цін П+ може ще й сама за рік-два викарабкатись,хоча це було б СПРАВЖНЄ ДИВО!!!! Добавлено (03.06.2010, 00:18) ---------------------------------------------
Quote (RamssesX) Я б хотів бачити на Українському медійному ринку поляків!!! Ні одна західна комапанія не ризикне своїми коштами,якщо не побачить перспективи...Поляки кажете,будь ласка...а їхній центральний канал "CANAL+" стане адаптованим для Украъни каналом...і скільки треба хабарів роздати направо і наліво,щоби впровадити їхню політику з їхніми каналами...А ще заохотити десятки тисяч українців платити за перегляд...Велика частина поляків,точно знаю бо на свої очі бачив,має підключення одразу до 2-ох супутникових операторів для більш комфортного перегляду...Таке нам тільки може снитись,коли купляють на радіоринках комплекти,щоби дивитись Формулу 1 і російський "Первый Канал"...
Абонент Виасат 2010-2014г. Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
|
|
| |
RamssesX | Дата: Четверг, 03.06.2010, 00:32 | Сообщение # 51 |
заслуженный специалист
| Візміть на керівну посаду менеджера із досвідом роботи на ринку сат тб, який збере команду із досвідчених людей із досвідом роботи на ринку сат тб і лотка попливе!!! Відностись до свої партнерів коректно та порядно і вони заставлять цю лотку стати криголамом! Дайте своїм абонентам якісний продукт за розумну ціну, прислуховуйтесь до них, йдіть їм на поступки - вони приведуть вам своїх друзів, родичів і сусідів. Що із вище зазначеного зробив ВІЖН?
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 03.06.2010, 00:37 | Сообщение # 52 |
гуру
| Підтримую,так і повинно бути в ідеалі... Не можу сказати,що робив,а чого не робив ВІЖН,так як не входжу до керівництва компанії... Зі сторони абонента,мені їхній пакет і ціна підходить...
|
|
| |
RamssesX | Дата: Четверг, 03.06.2010, 09:23 | Сообщение # 53 |
заслуженный специалист
| Quote (manomax) Зі сторони абонента,мені їхній пакет і ціна підходить.. Таких як Ви, з такими потребами як у Вас дуже мало!!! Мається на у вазі підбірка каналів Так, наприклад, для мене ВІАСАТ не підходить - я фан Formula-1, яку ВІАСАТ не показує, я фан Кличків, яких ВІАСАТ теж не показує, я - хочу отримувати максимум від свого FullHD телевізора, а у ВІАСАТА немає HD каналів ....
|
|
| |
yorick | Дата: Четверг, 03.06.2010, 13:21 | Сообщение # 54 |
гуру
| НТТ в Украине была создана в своё время, как типично марионеточная компания для отвода глаз и невозможности обвинить +++ в прямой экономической и медийной экспансии на территории Украины. Я как давний подписчик +++, который в качестве доставки корреспонденции был указан украинский адрес, отлично помню "письма счастья", кот. рассыла местная НТТ с прозрачными намёками о незаконности данного просмотра и ультиматумом в силовой и принудительной манере перевести меня на никому не нужный украинский вариант подписки. Эти воистину недалёкие люди, расчитывая, что имеют дело в основной массе с малоинформированными пенсионерами, даже не подозревали, что есть такое, как "Договор передачи прав и обязанностей абонента" , который все их начинания просто перевёл в категорию "громкий пшик". Однако, утряся формальную сторону и внешне соблюдя приличия, +++ таки ни на грамм не ослабили своего медийного присутствия на украинском рынке. Тут только достаточно проанализировать популярность у нашего населения официальных подписок на предложения DTH операторов СНГ и - спрос на т.н. "неофициальной ниве просмотра". Если всё это свести воедино, то тогда со всей отчётливостью станет понятно, КТО на самом деле в Украине является САМЫМ ВОСТРЕБОВАННЫМ ОПЕРАТОРОМ. Параллельно, этот логический вывод, лежащий на поверхности и не требующий для его осознания семи пядей во лбу, ставит огромный жирный "Неуд" работе всей этой ораве украинских маркетологов, "плодотворно трудящихся" (в данном конкретном контексте - получающие некислое бабло) и не отдающие себе отчёт (сознательно, либо нет) в том - С КЕМ и какими эффективными методами нужно бороться на конкретно взятом локальном украинском рынке, параллельно, снабжая искажённой информацией своих работодателей (инвесторов и операторов).
OLED Panasonic TX-65HZ980E; Pioneer LX-5090; Vu+ Duo 4K; AX HD61 4K; DM8000; TOROIDAL T90; Triax 1.1, Strong SRT-DM2100 (90*E-30*W), many different cards&CAM's (incl. PRO) for Pay TV Желаю, чтобы у Вас сбылось то, чего Вы желаете другим!
|
|
| |
lovvianonevse | Дата: Четверг, 03.06.2010, 20:07 | Сообщение # 55 |
специалист
| я підтримую RamssesX віасат юа нада повністю революційно міняти політику , спрт канали такі що їх ніхто недивиться, тв1000 можна назвати ретро сінема, тратити 1000 грн за діскавері сцайнс ,тоді краще шарінг або повєрхность+.
|
|
| |
manomax | Дата: Четверг, 03.06.2010, 21:52 | Сообщение # 56 |
гуру
| Quote (lovvianonevse) спрт канали такі що їх ніхто недивиться Не смішіть мої шкарпетки...чи цього тижня у Вас на П+ трансляція на трансляції,так що встигай дивитись... Quote (RamssesX) Таких як Ви, з такими потребами як у Вас дуже мало!!! Ага,вся Україна,хто хоче дивитись Чемпіонат і Кубок України,Ліги Іспанії,Франції,Німеччини,Бразиліїї,Голандії,Португалії,Шотландії...Кубка Англії,Італії,Іспанії...клубних каналів Барси і Ман.Ю...+НХЛ...і куча товариських ігор...Напевно,що я єдиний абонент Віасата... Добавлено (03.06.2010, 21:34) ---------------------------------------------
Quote (RamssesX) Мається на у вазі підбірка каналів Тепер не про спорт...Пізнавальний пакет: 1.Віасат Хісторі 2.Віасат Експлоурер 3.Віасат Натуре 4.Діскавері 5.Діскавері Ворлд 6.Діскавері Сайнс 7.Нат Гео 8.Нат Гео Вайлд 9.Зоун Реаліті 10.Охота і рибалка Пошукайте такий список на інших платформах,відмінна підбірка каналів...і навіть нехватки Енімал Планет особисто я не помічаю (є 2 не менш захопливих канала із тваринками...) Добавлено (03.06.2010, 21:52) --------------------------------------------- Лично я,не вижу радужных перспектив НТВ в Украине через компанию НТТ...лишь покупка П+ может улутшить положения дел для НТВ в Украине...О популярности этого оператора,спору нет...но и цена кусается...И что касается спорта,в Украине им прийдётся держать конкуренцию с ТРК "Футбол",думаю не стоит говорить,кто стоит за этим каналом...В Росиии единственный стоящий спортивный канал производства,не НТВ...входит в ихний пакет,это Россия 2...А такого конкурента,как ТРК "Футбол" у НТВ в Росиии просто нету...
|
|
| |
Alexx | Дата: Четверг, 03.06.2010, 23:43 | Сообщение # 57 |
Любитель САТ-ТВ
| Quote (RamssesX) Візміть на керівну посаду менеджера із досвідом роботи на ринку сат тб, який збере команду із досвідчених людей із досвідом роботи на ринку сат тб і лотка попливе!!! Відностись до свої партнерів коректно та порядно і вони заставлять цю лотку стати криголамом! Дайте своїм абонентам якісний продукт за розумну ціну, прислуховуйтесь до них, йдіть їм на поступки - вони приведуть вам своїх друзів, родичів і сусідів. Що із вище зазначеного зробив ВІЖН? На мій погляд, для того, щоб "лодка попливла" нашому народу треба перемкнути перемикач в голові! Більшість досить заможних громадян не уявляють, як це- "платити за телевізор?". І взагалі, до тих пір, доки існують канали з "умовно безплатним" доступом (ти ж самі Інтери) народ буде насамперед орієнтуватись на "безплатні" канали. Але ж ніхто не втрачає свідомість від необхідності платити за інтернет, наприклад. Тому що інтернет ніколи не був безкоштовним... Виходячи з Вашої логіки, основна проблема ВІЖНа - наявність абонплати...
Абонент Виасата, "Престижный" 99 грн.+ 29грн. (Твин) SRT 7700, 7707
Сообщение отредактировал Alexx - Четверг, 03.06.2010, 23:44 |
|
| |
manomax | Дата: Пятница, 04.06.2010, 01:09 | Сообщение # 58 |
гуру
| Quote (Alexx) Більшість досить заможних громадян не уявляють, як це- "платити за телевізор?" Помаленьку починає доходити,особливо до поціновувачів футболу,а таких сотні тисяч (судячи із відвідувань стадіонів)...Адже навіть майбутній Кубок Світу,уже не побачиш (по-українськи) на відкритих каналах (Перший та ICTV закодовані для безплатних халявщиків)...Я уже не кажу про європейські чемпіонати...Так що,або на кімнатну антену на 42-дюймовому тєліку... ...або супутникові та кабельні оператори...
|
|
| |
lovvianonevse | Дата: Пятница, 04.06.2010, 13:42 | Сообщение # 59 |
специалист
| перший національний і футбол по віасат ,це сумістно .згадай лігу чемпіонів хто зна як буде с кубком світу?
|
|
| |
DIDONE | Дата: Пятница, 04.06.2010, 13:52 | Сообщение # 60 |
гуру
| На днях дилерам была рассылка,в ней говорилось что то типа: ничто не может помешать абонентам Виасат смотреть ЧМ по ICTV и УТ1 Тут совершенно другая ситуация , права у каналов, а не у П+.
VIASAT - буде стояти :)
|
|
| |