Разговоры обо всем
|
|
RamssesX | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 11:07 | Сообщение # 76 |
заслуженный специалист
Статус: Offline
| Мене убиває думка, що Яник - це особистість, яка уміє мислити і керувати?! Пацани ви що живете на іншій планеті? Це кукла, а кукловоди вже всім відомі!!! Йому пишуть тексти, які він довго заучує, а якщо хтось відходить від тексту, то отримуєм повний ступор!!! Дня два назад виступав він з промовою по УТ1 - чуть живота не надірвав від сміху. Чи це тільки я один бачив, як він не встигав читати текст з монітору??? Згадайте Єльцина, у нас буде круче!!!
|
|
| |
shnurok | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 17:42 | Сообщение # 77 |
Любитель САТ-ТВ
| Сьогодні ЦВК офіційно повідомила про перемогу Бандюковича на виборах президента України. Слава Уркаїні!
Evolution Infinity HDplus,Viasat SRT7700-престижный(был).
|
|
| |
Nik010 | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 21:26 | Сообщение # 78 |
Любитель САТ-ТВ
| [Quote (shnurok) Сьогодні ЦВК офіційно повідомила про перемогу Бандюковича на виборах президента України. Слава Уркаїні! Не иначе ярый сторонник белого братства. Иначе не говорил бы такого о законно избранном Президенте Украины. Или считаете, что на Востоке Украины люди не знают за кого голосовать? Знают. И голосуют
Сообщение отредактировал Nik010 - Воскресенье, 14.02.2010, 21:27 |
|
| |
Lukas11 | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 21:39 | Сообщение # 79 |
| Привратили форум в политическое дирьмо,политики и так фатает, я захожу на етот форум узнать хоть штото о вижн. Атут Янукович,Тимошенко,лично я голосовал Против Януковича и пришлось за Тимошенко,а в действительности што ети воры,што те !
|
|
| |
RamssesX | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 21:58 | Сообщение # 80 |
заслуженный специалист
| Quote (Lukas11) Привратили форум в политическое дирьмо,политики и так фатает, я захожу на етот форум узнать хоть штото о вижн. Так не має чого говорити про ВІЖН ТБ - от і говоримо про політику!!! Що я, наприклад, можу сказати про ВІЖН ТБ ...??? Все те що я пропоную і викладаю на форумі до одного місця - його менеджери ВІЖН ТБ не читають, а тому роблять те що з їхньої колокольні вважається правильним
|
|
| |
Timka | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 00:20 | Сообщение # 81 |
заслуженный специалист
| Quote (max_dnepr) любой неленивый гражданин в 2007-2008 зарабатывал ничуть не меньше, чем его коллега в западной европе А в 2009 пришла юлька и все заработанное отобрала... :/ Quote (max_dnepr) А государство должно НЕ МЕШАТЬ Золотые слова. Вот именно по этому юльку - в зёпу. Quote (SNGdnepr) Поймите, что расцвет страны закончился в момент " незалежности". чуть позже - с уходом кучмы.
|
|
| |
RamssesX | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 08:03 | Сообщение # 82 |
заслуженный специалист
| Timka, а може це Юлька кризу в світі закрутила???!!! Так, так це все вона ... !!! Ну нічого зараз прийде месія Янік: змахне рукою - дороги в автобани перетворяться, змахне - робочі місця зявляться, змахне - кредити відмінять платити ... Ще раз повторю - давайте вернемось до цього топіка через 100 днів !!!
Сообщение отредактировал RamssesX - Понедельник, 15.02.2010, 08:03 |
|
| |
valdek | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 10:06 | Сообщение # 83 |
гуру
| Воинам-авганцам здоровья.
|
|
| |
DIDONE | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 13:09 | Сообщение # 84 |
гуру
| Вот на выборах в далеком 2004 снимал митинг в Донецке,весело было, танцевали не под мурку конечно но кому шансон не нравится, правда видеокамеры еще не было, режим видео на цифромыльнице, после пережатия на ютьюбе качество упало еще больше
VIASAT - буде стояти :)
|
|
| |
RamssesX | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 14:51 | Сообщение # 85 |
заслуженный специалист
| Ну убийте мене - не розумію, що він в Донецькій і Луганській областях зробив для людей, простих трудяг, що вони за нього на площах мерзли??? Невже так класно всі там жили коли він губернатором був??? Невірю!!! Якщо й наливали водочку на шару, то знгачить в цей момент розтягували шахти і підприємства поки всі під хмелем і т.д.
|
|
| |
Nikolay78 | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 15:19 | Сообщение # 86 |
Любитель САТ-ТВ
| бесплатно стоят либо шизики либо фанатики
|
|
| |
max_dnepr | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 18:51 | Сообщение # 87 |
профессионал
| RamssesX, Та нiчого не зробив. Тут справа в iншому. є там таке поняття -"земляк"! З повною вiдповiдальнicтю можу заявити-в ТАКОМУ виглядi такого нема бiльше нiде в краiнi. I за земляка ТАМ проголосують навiть якщо .... та власне будь що-все рiвно проголосують. А от чому за нього голосують в Харковi, Днiпрi, Одесi, Криму-ото для мене загадка.
|
|
| |
Nikolay78 | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 20:01 | Сообщение # 88 |
Любитель САТ-ТВ
| я его земляк и не голосую за него, и не понимаю 2х вещей почему за него голосуют так много народа и почему у виасата нет нормальных взрослых каналов
|
|
| |
shnurok | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 20:25 | Сообщение # 89 |
Любитель САТ-ТВ
| Quote (Nikolay78) я его земляк и не голосую за него, и не понимаю 2х вещей почему за него голосуют так много народа Потому что у нас народ продажный.В нашем районе давали по 100грн за голос а в райцентре по 300грн.И народ продавался!
Evolution Infinity HDplus,Viasat SRT7700-престижный(был).
|
|
| |
Nikolay78 | Дата: Понедельник, 15.02.2010, 21:09 | Сообщение # 90 |
Любитель САТ-ТВ
| за 300 и я бы продался
|
|
| |