[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: DIDONE, yorick  
Говорилка абонентов Viasat (часть 7)
PunknatankeДата: Суббота, 03.09.2011, 11:37 | Сообщение # 1006
гуру
Статус: Offline
а я за сім баксів можу дивитись абсолютно все! biggrin коротше, ви не хочете розуміти принципи дії всього того, про що йде мова. я замовкаю. ображайтесь на Віасат і надалі.

BambulaДата: Суббота, 03.09.2011, 13:43 | Сообщение # 1007
специалист
Quote (Punknatanke)
а я за сім баксів можу дивитись абсолютно все! коротше, ви не хочете розуміти принципи дії всього того, про що йде мова. я замовкаю. ображайтесь на Віасат і надалі.

Принцип наступний-якщо би машини могли їздити на воді,то навіщо бензин? Так само, навіщо віасат-з його принципами,коли є не тільки дешевша,але і на порядок якісніша заміна. А що,в EXTRA tv інші принципи? При наймі договору там не треба. А коли ви за сім баксів дивитись абсолютно все,але агітуєте за віасат,то про вас напрошується якась нездорова думка.

PunknatankeДата: Суббота, 03.09.2011, 14:08 | Сообщение # 1008
гуру
Quote (Bambula)
А коли ви за сім баксів дивитись абсолютно все

де я казав, шо дивлюсь??? отак ти і тупиш весь час... wacko

manomaxДата: Суббота, 03.09.2011, 15:08 | Сообщение # 1009
гуру
А тем временем... http://ua.uefa.com/uefa/events/marketing/news/newsid=1671838.html
Может и в Киеве откроют?.. biggrin

Абонент Виасат 2010-2014г.
Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.

BambulaДата: Суббота, 03.09.2011, 15:39 | Сообщение # 1010
специалист
Quote (Punknatanke)
де я казав, шо дивлюсь??? отак ти і тупиш весь час...

Можети дивитись за сім баксів,але не дивитись,бо є віасат дорожчий- його і дивитись.Мені здається тут щось із здоровим глуздом.
А взагалі,тут є три категорії дописувачів:
1) Абоненти віасат-які не можуть бути задоволені так званаю послугою віасат,бо власне вона і не є послугою,а виманюванням з клієнтів грошей за ніщо.
2)Співробітники віасат-які отримують за свої пасажі гроші,бо то їхня робота сидіти і писати на чорне біле.Їх зразу видно,дописи їхні неаргументовані,або не в тему,коли не мають,що відповісти-тупо обзиваються,звертаються до всіх на ти і т.п.
3)Колишні абоненти,або і не абоненти,але люди що знаються на цій кухні,яким просто смішно з цих речей,які знають,що подібна фірма існувати не може,бо вона просто нічого не робить,а займається розводом як клієнтів,так ї своїх західних працедавців.

yorickДата: Суббота, 03.09.2011, 16:15 | Сообщение # 1011
гуру
Bambula, ей Богу, ваше кредо созвучно со знаменитым политиком и гос. деятелем Древнего Рима эпохи республики - Марка Порция Катона Старшего с его бессмертным: "Carthago delendam esse" (с) biggrin

OLED Panasonic TX-65HZ980E; Pioneer LX-5090; Vu+ Duo 4K; AX HD61 4K; DM8000; TOROIDAL T90; Triax 1.1, Strong SRT-DM2100 (90*E-30*W), many different cards&CAM's (incl. PRO) for Pay TV
Желаю, чтобы у Вас сбылось то, чего Вы желаете другим!

manomaxДата: Суббота, 03.09.2011, 16:17 | Сообщение # 1012
гуру
Переведи,плисс.. blahblah Наверное что-то прикольное... laugh

Quote (Bambula)
А взагалі,тут є три категорії дописувачів:

І четверта категорія--Бамбула... wacko
А як тобі послуга від Нтв+Україна,можеш до неї підключитися навіть сьогодні!.. deal http://ntvt.com.ua/
А як тобі послуга від Поверхность+?.. shades http://pvplus.tv/pages/index.php?c=13
Можемо ще поговорити і про Май Тв,до нього також підключались... yes
А в твоїй голові Єдиний Ворог--Віасат...Так що об'єктивним ти можеш бути у своєму власному Бамбулівському світі... crazy

BambulaДата: Суббота, 03.09.2011, 16:21 | Сообщение # 1013
специалист
Quote (manomax)
А як тобі послуга від Нтв+Україна,можеш до неї підключитися навіть сьогодні!.

Ну до чого тут НТВ,компанія,яка працює в HD форматі,рівнем на порядок вища за віасат Україна,щось я не второпаю це порівняння.
Ну як можна казати в рекламі,що на віасаті суперовий спортивний пакет і не давати змоги подивитись ЛЄ та ЛЧ,відключати канали,як заманеться,тупо без попередження і ніяк за це не відповідати,та агументів маса їх тут не перелічиш.
А ще щось я давнеько від маномакса,ще не чув прикладу Польщі,бо судячи з того,що він відкритим текстом просить 500грн.,дольше неї він не був і навряд чи буде.

manomaxДата: Суббота, 03.09.2011, 16:30 | Сообщение # 1014
гуру
Quote (Bambula)
Ну до чого тут НТВ

А чого ж ти до неї не підключився тоді ще?.. shades Рівнем вона вища,і ЛЧ з ЛЄ тобі покаже... online2long
Ось я Абонент Віасата,пишу на даному ресурсі...а якого хріна ти тут робиш--це тільки тобі одному відомо... biggrin Ось відключились абоненти від одного оператора--пішли до іншого--Ноу Проблем... cool Ну якщо тобі хочеться ПОСТІЙНО тільки на Віасат гнати,то треба тобі як бізнесмену чухнути в Баден-Баден,водички лікувальної попити... lol lol

BambulaДата: Суббота, 03.09.2011, 16:37 | Сообщение # 1015
специалист
Quote (manomax)
Ось я Абонент Віасата,пишу на даному ресурсі...а якого хріна ти тут робиш--це тільки тобі одному відомо... Ось відключились абоненти від одного оператора--пішли до іншого--Ноу Проблем... Ну якщо тобі хочеться ПОСТІЙНО тільки на Віасат гнати,то треба тобі як бізнесмену чухнути в Баден-Баден,водички лікувальної попити...

Я не маю часу весь час на віасат гнати,просто колись вони мені і моїм друзям спортили один вечір,не хочу повторюватись,я вже тут писав.Взагалі то я тут рідко буваю.А вас манамакс я розумію і знаю,чому ви так ревно печетесь-то ваш кусок хліба та миска супу тут писати.

yorickДата: Суббота, 03.09.2011, 16:38 | Сообщение # 1016
гуру
"Карфаген должен быть разрушен" (с)
Так заканчивалась его ЛЮБАЯ речь в Сенате. smile

OLED Panasonic TX-65HZ980E; Pioneer LX-5090; Vu+ Duo 4K; AX HD61 4K; DM8000; TOROIDAL T90; Triax 1.1, Strong SRT-DM2100 (90*E-30*W), many different cards&CAM's (incl. PRO) for Pay TV
Желаю, чтобы у Вас сбылось то, чего Вы желаете другим!

lubhtoДата: Суббота, 03.09.2011, 16:44 | Сообщение # 1017
профессионал
А китайцы, перестрелявшие воробьев и пострадавшие вследствие нашествия саранчи или чего там..
"Подумайте,товарищ Тимофеев" (с) прежде чем разрушать smile

Сообщение отредактировал lubhto - Суббота, 03.09.2011, 16:44

manomaxДата: Суббота, 03.09.2011, 17:03 | Сообщение # 1018
гуру
Quote (yorick)
"Карфаген должен быть разрушен" (с)
Так заканчивалась его ЛЮБАЯ речь в Сенате.

Хи-хи... biggrin Да уж,Похож!.. laugh

Добавлено (03.09.2011, 16:51)
---------------------------------------------
Quote (Bambula)
.А вас манамакс я розумію і знаю,чому ви так ревно печетесь-то ваш кусок хліба та миска супу тут писати.

Мдя... Бути тобі покривдженим ДОВІКУ!..Повір не раз ти себе кинеш ще в житті,так само як і твоїх друзів,якщо вони такі ж дауни... bag

Добавлено (03.09.2011, 17:03)
---------------------------------------------
Quote (Bambula)
А ще щось я давнеько від маномакса,ще не чув прикладу Польщі

Польща Живе і Здраствує...там таких покривджених небагато...люди мають в середньому по 2 тюнера на хаті,дивляться що хочуть...і ідіотизмом не страждають..."мені спортили вечір.." weep Іди ще поплачся там своїм друзякам,або разом із ними...Мозги треба нахрін мати...Хотів тоді Лігу Чемпіонів дивитися,купив тюнер Поверхні і втикай до позеленіння...А от мозгів в тебе НІКОЛИ не було...Можу тебе втішити,ти не один такий в Україні... biggrin

BambulaДата: Суббота, 03.09.2011, 17:17 | Сообщение # 1019
специалист
Quote (manomax)
Польща Живе і Здраствує...там таких покривджених небагато...люди мають в середньому по 2 тюнера на хаті,дивляться що хочуть...і ідіотизмом не страждають..."мені спортили вечір.." Іди ще поплачся там своїм друзякам,або разом із ними...Мозги треба нахрін мати...Хотів тоді Лігу Чемпіонів дивитися,купив тюнер Поверхні і втикай до позеленіння...А от мозгів в тебе НІКОЛИ не було...Можу тебе втішити,ти не один такий в Україні...

Ну для чого ображатись і обзиватись.Це коли у Вас немає що сказати, Ви хвилюєтесь за чиїсь мозги.Я Вас і в цьому розумію,раз для Вас два тюнера на хаті-це вершина благополуччя-то про що мені з Вами говорити.Я тут написав і забув,пішов посвоїх справах,якесь поплачся,я не розумію,як від того що я пишу маномах доходить до такої істерики.Напевне він настільки нездара,що ледве виживає в цьому світі.Чоловіче та мене не два тюнера на хаті,а кілька хат в різних містах.Просто Ви вважаєте мене безголовим-ну значить таким безголовим більше дано ніж Вам.

manomaxДата: Суббота, 03.09.2011, 17:22 | Сообщение # 1020
гуру
Quote (Bambula)
Чоловіче та мене не два тюнера на хаті,а кілька хат в різних містах.

haha Таких людей я також Знаю,мені вистачає і однієї... biggrin Так от,навряд чи Люди які мають не один мільйон прибитих єнотів,і коли до них приїжджають друзі,знайомі з Італії чи ще звідкись будуть сидіти і спілкуватись на форумі із віруальним Маномаксом... facepalm Можеш підняти цей Форум... biggrin Так що Бажаю тобі прикупити ще віллу в Монте-Карло,і вийшовши там на балкон строчити на улюблений форум клану Віасата... love laugh

Поиск: