[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 23 из 33«1221222324253233»
Модератор форума: DIDONE, yorick 
Форум абонентов Viasat » VIASAT » Viasat Ukraine » Говорилка абонентов Viasat (часть 10)
Говорилка абонентов Viasat (часть 10)
valdekДата: Понедельник, 05.09.2016, 18:20 | Сообщение # 331
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 2293
Репутация: 267
Статус: Offline
став 12380
 
PunknatankeДата: Среда, 07.09.2016, 19:25 | Сообщение # 332
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1702
Репутация: 216
Статус: Offline
valdek, дяки, спробую.

Добавлено (07.09.2016, 19:25)
---------------------------------------------

Цитата valdek ()
став 12380

результатів не дало(
 
valdekДата: Четверг, 08.09.2016, 09:15 | Сообщение # 333
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 2293
Репутация: 267
Статус: Offline
Цитата Punknatanke ()
результатів не дало(

входиш у ручний пошук відкритих каналів, стаєш на супутник амос, вводиш частоту 12380, швидкість 27500, 3/4, скануэш канали добавляє в кінці списку ,якщо щось не выходить скидуй на заводські та знову скануй, покищо не чув щоб додаткові канали не показували, так само добавляеш всі тобі симпатичныі канали із усих тих супутників які маєш . Пиши, чим зможем тим поможем.


Сообщение отредактировал valdek - Четверг, 08.09.2016, 09:16
 
manomaxДата: Четверг, 08.09.2016, 09:41 | Сообщение # 334
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 6927
Репутация: 378
Статус: Offline
На Астру 4 градуса,або на Сіріус...хрін знає що там зараз пише у віасатовському тюнері) happy

Абонент Виасат 2010-2014г.
Абонент Укртелеком "Интерактивное ТВ".Пакет Премиальный.
 
tiberiusДата: Четверг, 08.09.2016, 09:47 | Сообщение # 335
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1771
Репутация: 302
Статус: Offline
Цитата Punknatanke ()
результатів не дало(

Якшо ти на віасатовському шукав, то там зараз взагалі нічого неможливо знайти.




Сообщение отредактировал tiberius - Четверг, 08.09.2016, 09:47
 
valdekДата: Четверг, 08.09.2016, 14:53 | Сообщение # 336
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 2293
Репутация: 267
Статус: Offline
Цитата tiberius ()
Якшо ти на віасатовському шукав, то там зараз взагалі нічого неможливо знайти.

та тільки у неділю прописував одному товаришу і все находить без питань
 
tiberiusДата: Четверг, 08.09.2016, 16:39 | Сообщение # 337
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1771
Репутация: 302
Статус: Offline
Цитата valdek ()
та тільки у неділю прописував одному товаришу і все находить без питань

Повезло товаришу)


 
PunknatankeДата: Четверг, 08.09.2016, 18:13 | Сообщение # 338
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1702
Репутация: 216
Статус: Offline
Цитата tiberius ()
Якшо ти на віасатовському шукав, то там зараз взагалі нічого неможливо знайти.

та нє, знайшлося те, що родина просила (серед них ртр, р1, тнт, стс, перший і т.і.) і нормально показують.
Цитата valdek ()
входиш у ручний пошук відкритих каналів, стаєш на супутник амос

амос? була ж астра.
 
yorickДата: Четверг, 08.09.2016, 19:06 | Сообщение # 339
гуру
Группа: Администраторы
Сообщений: 5106
Репутация: 430
Статус: Offline
Цитата Punknatanke ()
та нє, знайшлося те, що родина просила

Эти с Жарптицы.

Цитата Punknatanke ()
була ж астра.

Да, TVCi на Астре 12380, там же и Дождь, но он закрыт.


Sharp 60LE652E; Pioneer LX-5090; DM8000HD PVR; Vu+ Solo 2; TOROIDAL T90; Triax 1.1, Strong SRT-DM2100 (90*E-30*W), Via CI+Neotion, CI DRE PRO CAM, карта XtraTV.

Желаю, чтобы у Вас сбылось то, чего Вы желаете другим!
 
PunknatankeДата: Четверг, 08.09.2016, 19:39 | Сообщение # 340
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1702
Репутация: 216
Статус: Offline
Цитата yorick ()
Да, TVCi на Астре 12380

дивно, пошук на цих параметрах взагалі нічого не знаходить.
 
valdekДата: Четверг, 08.09.2016, 20:09 | Сообщение # 341
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 2293
Репутация: 267
Статус: Offline
Канали із супутника Амос прописуй на Астрі, а канали із Астри прописуй на супутнику Амос і все . Так потрібно робити після зміни базового супутника провайдером Віасат на тюнерах віасату . Хот Бірд нічого не змінював тому його канали прописувати на тому самому супутнику що і був . У мене були один раз проблеми із Астрою 19е ,він теж після тих змін випав і не сканувався хоча до змін показував на ура тюнер доречі самсунг тей що HD , зрештою після скидування на заводські настройки все пішло як в раньше і все що було нове дописалось ,це доречі було перед самим початком Евро-2016,буквально за якихось пару десяток хвилин і там кров із носа потрібні були ARD i ZDF, а вони ну ніяк не прописувались,поки тей самсунг не скинули на заводські настройки .

Сообщение отредактировал valdek - Четверг, 08.09.2016, 20:10
 
PunknatankeДата: Четверг, 08.09.2016, 20:17 | Сообщение # 342
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1702
Репутация: 216
Статус: Offline
Цитата valdek ()
Канали із супутника Амос прописуй на Астрі, а канали із Астри прописуй на супутнику Амос і все .

спробую...
 
valdekДата: Четверг, 08.09.2016, 20:33 | Сообщение # 343
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 2293
Репутация: 267
Статус: Offline
Цитата tiberius ()
Цитата valdek ()
та тільки у неділю прописував одному товаришу і все находить без питань

Повезло товаришу)

та все повино дописуватися, і навіть якщо пощастить і вони у своєму тюнерку віасата мають чарівний пункт то і канали такі як і Україна та Інтер+ теж будуть показувати . Доречі спробую чи будуть показувати на Samsung 5320 HD канали SFR Sport2, SFR Sport3 що на Eutelsat 5 West.
 
PunknatankeДата: Пятница, 09.09.2016, 16:38 | Сообщение # 344
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 1702
Репутация: 216
Статус: Offline
valdek, дякую. вийшло.
 
valdekДата: Суббота, 10.09.2016, 13:06 | Сообщение # 345
гуру
Группа: Пользователи+
Сообщений: 2293
Репутация: 267
Статус: Offline
Цитата Punknatanke ()
valdek, дякую. вийшло.

та нехай працюють щоб їм там в кишенях гречка виросла soccer
 
Форум абонентов Viasat » VIASAT » Viasat Ukraine » Говорилка абонентов Viasat (часть 10)
Страница 23 из 33«1221222324253233»
Поиск: